Streamr DATAcoin kopen met iDEAL

Streamr DATAcoin (DATA) kopen met iDEAL

Waar kan ik Streamr DATAcoin kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Streamr DATAcoin (DATA) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Streamr DATAcoin exchanges:

BrokerOmschrijving
Streamr DATAcoin met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste Streamr DATAcoin exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Streamr DATAcoin dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Streamr DATAcoin exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk DATA kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Streamr DATAcoin kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Streamr DATAcoin kopen met iDEAL?
Hoe Streamr DATAcoin kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe DATA bewaren in Streamr DATAcoin wallet?
Voordelen Streamr DATAcoin kopen bij Binance
Exchange kiezen om Streamr DATAcoin te kopen

Hoe Streamr DATAcoin kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Streamr DATAcoin met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct DATA met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over DATA-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Streamr DATAcoin kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 DATA.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op DATA. Klik vervolgens op DATA/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop DATA op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je Streamr DATAcoin kopen wilt
 12. Klik op Koop DATA en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol Streamr DATAcoin gekocht!

Hoe DATA bewaren in Streamr DATAcoin wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om DATA te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Streamr DATAcoin adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om DATA te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Streamr DATAcoin ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in DATA en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je DATA-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Streamr DATAcoin kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om Streamr DATAcoin te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om Streamr DATAcoin te kopen

Het kiezen van een geschikte Streamr DATAcoin exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Streamr DATAcoin exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Streamr DATAcoin met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Streamr DATAcoin exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Streamr DATAcoin exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Streamr DATAcoin kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Streamr DATAcoin kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen Streamr DATAcoin kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Streamr DATAcoin te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Streamr DATAcoin voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke DATA wallet, hiermee kun je alle DATA-munten volledig beheren.

Bread kopen met iDEAL

Bread (BRD) kopen met iDEAL

Waar kan ik Bread kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Bread (BRD) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Bread exchanges:

BrokerOmschrijving
Bread met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste Bread exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Bread dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Bread exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk BRD kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Bread kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Bread kopen met iDEAL?
Hoe Bread kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe BRD bewaren in Bread wallet?
Voordelen Bread kopen bij Binance
Exchange kiezen om Bread te kopen

Hoe Bread kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Bread met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct BRD met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over BRD-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Bread kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 BRD.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op BRD. Klik vervolgens op BRD/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop BRD op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je Bread kopen wilt
 12. Klik op Koop BRD en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol Bread gekocht!

Hoe BRD bewaren in Bread wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om BRD te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Bread adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om BRD te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Bread ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in BRD en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je BRD-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Bread kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om Bread te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om Bread te kopen

Het kiezen van een geschikte Bread exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Bread exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Bread met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Bread exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Bread exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Bread kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Bread kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen Bread kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Bread te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Bread voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke BRD wallet, hiermee kun je alle BRD-munten volledig beheren.

Horizen kopen met iDEAL

Horizen (ZEN) kopen met iDEAL

Waar kan ik Horizen kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Horizen (ZEN) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Horizen exchanges:

BrokerOmschrijving
Horizen met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester100+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlandse supportBezoek
Horizen met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Bitcoin Meester geselecteerd als de beste Horizen exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Horizen dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Bitcoin Meester bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Horizen exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk ZEN kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Horizen kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat Binance beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Horizen kopen met iDEAL?
Hoe Horizen kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe ZEN bewaren in Horizen wallet?
Voordelen Horizen kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Horizen te kopen

Hoe Horizen kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Horizen met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct ZEN met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over ZEN-munten bij Bitcoin Meester.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Horizen kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 ZEN.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Horizen (ZEN)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Horizen gekocht

Hoe ZEN bewaren in Horizen wallet?

Het voordeel van bedrijven als Bitcoin Meester is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om ZEN te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Horizen adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om ZEN te bewaren. Via de wallet van Bitcoin Meester kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Horizen ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in ZEN en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Bitcoin Meester
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je ZEN-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Bitcoin Meester gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Horizen kopen bij Bitcoin Meester

 1. Meer dan 100 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Verhoog VIP Status en krijg tot 1,75% korting
 3. Uitermate voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op Horizen op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice

Exchange kiezen om Horizen te kopen

Het kiezen van een geschikte Horizen exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Horizen exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Horizen met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Horizen exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Horizen exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Horizen kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Horizen kopen?

Bij Bitcoin Meester kun je natuurlijk veel meer dan alleen Horizen kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Horizen te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Horizen voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Bitcoin Meester faciliteert ook jouw persoonlijke ZEN wallet, hiermee kun je alle ZEN-munten volledig beheren.

Blox kopen met iDEAL

Blox (CDT) kopen met iDEAL

Waar kan ik Blox kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Blox (CDT) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Blox exchanges:

BrokerOmschrijving
Blox met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste Blox exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Blox dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Blox exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk CDT kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Blox kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Blox kopen met iDEAL?
Hoe Blox kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe CDT bewaren in Blox wallet?
Voordelen Blox kopen bij Binance
Exchange kiezen om Blox te kopen

Hoe Blox kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Blox met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct CDT met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over CDT-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Blox kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 CDT.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op CDT. Klik vervolgens op CDT/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop CDT op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je Blox kopen wilt
 12. Klik op Koop CDT en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol Blox gekocht!

Hoe CDT bewaren in Blox wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om CDT te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Blox adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om CDT te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Blox ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in CDT en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je CDT-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Blox kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om Blox te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om Blox te kopen

Het kiezen van een geschikte Blox exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Blox exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Blox met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Blox exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Blox exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Blox kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Blox kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen Blox kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Blox te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Blox voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke CDT wallet, hiermee kun je alle CDT-munten volledig beheren.

YOYOW kopen met iDEAL

YOYOW (YOYO) kopen met iDEAL

Waar kan ik YOYOW kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig YOYOW (YOYO) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle YOYOW exchanges:

BrokerOmschrijving 
YOYOW met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste YOYOW exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in YOYOW dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste YOYOW exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk YOYO kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop YOYOW kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik YOYOW kopen met iDEAL?
Hoe YOYOW kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe YOYO bewaren in YOYOW wallet?
Voordelen YOYOW kopen bij Binance
Exchange kiezen om YOYOW te kopen

Hoe YOYOW kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om YOYOW met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct YOYO met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over YOYO-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een YOYOW kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 YOYO.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op YOYO. Klik vervolgens op YOYO/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop YOYO op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je YOYOW kopen wilt
 12. Klik op Koop YOYO en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol YOYOW gekocht!

Hoe YOYO bewaren in YOYOW wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om YOYO te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek YOYOW adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om YOYO te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan YOYOW ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in YOYO en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je YOYO-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen YOYOW kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om YOYOW te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om YOYOW te kopen

Het kiezen van een geschikte YOYOW exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde YOYOW exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook YOYOW met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke YOYOW exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste YOYOW exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk YOYOW kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast YOYOW kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen YOYOW kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om YOYOW te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je YOYOW voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke YOYO wallet, hiermee kun je alle YOYO-munten volledig beheren.

Tierion kopen met iDEAL

Tierion (TNT) kopen met iDEAL

Waar kan ik Tierion kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Tierion (TNT) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Tierion exchanges:

BrokerOmschrijving
Tierion met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste Tierion exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Tierion dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Tierion exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk TNT kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Tierion kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Tierion kopen met iDEAL?
Hoe Tierion kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe TNT bewaren in Tierion wallet?
Voordelen Tierion kopen bij Binance
Exchange kiezen om Tierion te kopen

Hoe Tierion kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Tierion met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct TNT met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over TNT-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Tierion kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 TNT.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op TNT. Klik vervolgens op TNT/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop TNT op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je Tierion kopen wilt
 12. Klik op Koop TNT en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol Tierion gekocht!

Hoe TNT bewaren in Tierion wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om TNT te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Tierion adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om TNT te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Tierion ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in TNT en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je TNT-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Tierion kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om Tierion te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om Tierion te kopen

Het kiezen van een geschikte Tierion exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Tierion exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Tierion met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Tierion exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Tierion exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Tierion kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Tierion kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen Tierion kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Tierion te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Tierion voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke TNT wallet, hiermee kun je alle TNT-munten volledig beheren.

HyperCash kopen met iDEAL

HyperCash (HC) kopen met iDEAL

Waar kan ik HyperCash kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig HyperCash (HC) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle HyperCash exchanges:

BrokerOmschrijving
HyperCash met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste HyperCash exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in HyperCash dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste HyperCash exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk HC kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop HyperCash kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik HyperCash kopen met iDEAL?
Hoe HyperCash kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe HC bewaren in HyperCash wallet?
Voordelen HyperCash kopen bij Binance
Exchange kiezen om HyperCash te kopen

Hoe HyperCash kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om HyperCash met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct HC met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over HC-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een HyperCash kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 HC.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op HC. Klik vervolgens op HC/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop HC op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je HyperCash kopen wilt
 12. Klik op Koop HC en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol HyperCash gekocht!

Hoe HC bewaren in HyperCash wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om HC te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek HyperCash adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om HC te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan HyperCash ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in HC en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je HC-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen HyperCash kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om HyperCash te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om HyperCash te kopen

Het kiezen van een geschikte HyperCash exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde HyperCash exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook HyperCash met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke HyperCash exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste HyperCash exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk HyperCash kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast HyperCash kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen HyperCash kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om HyperCash te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je HyperCash voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke HC wallet, hiermee kun je alle HC-munten volledig beheren.

Cindicator kopen met iDEAL

Cindicator (CND) kopen met iDEAL

Waar kan ik Cindicator kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Cindicator (CND) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Cindicator exchanges:

BrokerOmschrijving
Cindicator met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester100+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlandse supportBezoek
Cindicator met iDEAL kopen bij Coinmerce100+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlandse supportBezoek
Cindicator met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Bitcoin Meester geselecteerd als de beste Cindicator exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Cindicator dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Bitcoin Meester bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Cindicator exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk CND kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Cindicator kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat Coinmerce beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Cindicator kopen met iDEAL?
Hoe Cindicator kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe CND bewaren in Cindicator wallet?
Voordelen Cindicator kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Cindicator te kopen

Hoe Cindicator kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Cindicator met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct CND met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over CND-munten bij Bitcoin Meester.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Cindicator kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 CND.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Cindicator (CND)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Cindicator gekocht

Hoe CND bewaren in Cindicator wallet?

Het voordeel van bedrijven als Bitcoin Meester is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om CND te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Cindicator adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om CND te bewaren. Via de wallet van Bitcoin Meester kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Cindicator ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in CND en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Bitcoin Meester
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je CND-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Bitcoin Meester gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Cindicator kopen bij Bitcoin Meester

 1. Meer dan 100 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Verhoog VIP Status en krijg tot 1,75% korting
 3. Uitermate voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op Cindicator op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice

Exchange kiezen om Cindicator te kopen

Het kiezen van een geschikte Cindicator exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Cindicator exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Cindicator met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Cindicator exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Cindicator exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Cindicator kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Cindicator kopen?

Bij Bitcoin Meester kun je natuurlijk veel meer dan alleen Cindicator kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Cindicator te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Cindicator voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Bitcoin Meester faciliteert ook jouw persoonlijke CND wallet, hiermee kun je alle CND-munten volledig beheren.

OAX kopen met iDEAL

OAX (OAX) kopen met iDEAL

Waar kan ik OAX kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig OAX (OAX) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle OAX exchanges:

BrokerOmschrijving
OAX met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste OAX exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in OAX dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste OAX exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk OAX kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop OAX kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik OAX kopen met iDEAL?
Hoe OAX kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe OAX bewaren in OAX wallet?
Voordelen OAX kopen bij Binance
Exchange kiezen om OAX te kopen

Hoe OAX kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om OAX met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct OAX met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over OAX-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een OAX kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 OAX.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op OAX. Klik vervolgens op OAX/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop OAX op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je OAX kopen wilt
 12. Klik op Koop OAX en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol OAX gekocht!

Hoe OAX bewaren in OAX wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om OAX te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek OAX adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om OAX te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan OAX ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in OAX en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je OAX-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen OAX kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om OAX te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om OAX te kopen

Het kiezen van een geschikte OAX exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde OAX exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook OAX met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke OAX exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste OAX exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk OAX kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast OAX kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen OAX kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om OAX te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je OAX voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke OAX wallet, hiermee kun je alle OAX-munten volledig beheren.

SingularityNET kopen met iDEAL

SingularityNET (AGI) kopen met iDEAL

Waar kan ik SingularityNET kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig SingularityNET (AGI) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle SingularityNET exchanges:

BrokerOmschrijving
SingularityNET met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste SingularityNET exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in SingularityNET dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste SingularityNET exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk AGI kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop SingularityNET kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik SingularityNET kopen met iDEAL?
Hoe SingularityNET kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe AGI bewaren in SingularityNET wallet?
Voordelen SingularityNET kopen bij Binance
Exchange kiezen om SingularityNET te kopen

Hoe SingularityNET kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om SingularityNET met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct AGI met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over AGI-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een SingularityNET kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 AGI.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op AGI. Klik vervolgens op AGI/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop AGI op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je SingularityNET kopen wilt
 12. Klik op Koop AGI en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol SingularityNET gekocht!

Hoe AGI bewaren in SingularityNET wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om AGI te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek SingularityNET adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om AGI te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan SingularityNET ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in AGI en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je AGI-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen SingularityNET kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om SingularityNET te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om SingularityNET te kopen

Het kiezen van een geschikte SingularityNET exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde SingularityNET exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook SingularityNET met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke SingularityNET exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste SingularityNET exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk SingularityNET kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast SingularityNET kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen SingularityNET kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om SingularityNET te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je SingularityNET voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke AGI wallet, hiermee kun je alle AGI-munten volledig beheren.