Bitvavo past haar partnerprogramma aan

De populaire crypto beurs Bitvavo blijft maar updates doorvoeren. Onlangs hebben zij het gehele platform vernieuwd en de handelskosten drastisch omlaag gegooid. De handelskosten op de crypto beurs zijn sindsdien maximaal 0.25%. Om het platform nog aantrekkelijker te maken bij cryptocurrency liefhebbers, hebben zij nu ook het partnerprogramma vernieuwd. Voorheen was het zo dat alleen degene met de speciale link een beloning kreeg, maar nu krijgt ook degene die de link gebruikt een beloning.

Nog geen Bitvavo-account? Klik hier om commissievrij te traden tot € 1000.

De afgelopen maanden is Bitvavo uitgegroeid tot niet alleen de grootste, maar ook de grootste crypto beurs van Nederland. Dit hebben zij te danken aan haar uitstekende reputatie, gebruiksgemak en lage tarieven. Door nieuwe gebruikers de mogelijkheid te bieden hun eerste cryptocurrencies zonder handelskosten te kopen, wordt de ambitie van Bitvavo om cryptocurrency nog toegankelijker te maken versterkt.

Zowel jij als de nieuwe klant ontvangen een beloning

De persoon die gebruik maakt van bijvoorbeeld deze link, kan de eerste € 1 000 aan cryptocurrency verhandelen zonder handelskosten te betalen. Deze actie is 7 dagen geldig na het aanmaken van de account. Jij ontvangt nog steeds een commissie van 15% over alle transacties die de doorverwezen persoon maakt. Deze commissie is onbeperkt geldig.

Wat zijn de voorwaarden van het partnerprogramma?

  • Het moet een nieuwe Bitvavo-gebruiker zijn. Dit betekent dat ze niet eerder een Bitvavo-account hebben gemaakt
  • Er moet aangemeld worden via een speciale link zoals deze
  • Er moet tegoeden gestort zijn
  • Er moet cryptovaluta gehandeld worden

Nadat de persoon alle stappen met succes heeft voltooid, komt hij of zij in aanmerking voor het commissievrij handelen voor 7 dagen.

Jij ontvangt een commissie van 15% over de handelskosten die door die gebruiker worden gegenereerd voor een onbeperkte periode. De commissie wordt wordt dagelijks bijgeschreven in je Bitvavo account.

1 gedachte over “Bitvavo past haar partnerprogramma aan”

Plaats een reactie