Crypto beurs Bitvavo voegt Enjin Coin (ENJ) toe

Bitvavo zit niet stil en blijft het platform bijwerken. Niet alleen met nieuwe functionaliteiten, maar uiteraard ook met nieuwe munten. Zo heeft Bitvavo het mogelijk gemaakt om vanaf 1 mei 2019 Enjin Coin te storten, te verhandelen en op te nemen. Hierdoor is het mogelijk om gemakkelijk Enjin Coin met iDEAL te kopen.

Inmiddels is het mogelijk om via de basis én de geavanceerde interface Enjin Coin te verhandelen. Daarbij zijn de ENJ-EUR en ENJ-BTC markten geopend om eenvoudig te handelen met ENJ.

Met een toevoeging van Enjin wil Bitvavo bijdragen aan innovaties in de cryptocurrency markt, door innovatieve projecten toegankelijk te maken voor haar gebruikers. Het is nu mogelijk om Enjin gemakkelijk te kopen met behulp van SEPA, iDEAL, Bancontact en tal van andere betaalmethoden. De afgelopen jaren hebben snelle ontwikkelingen in de cryptocurrency markt laten zien. Bitvavo wil snel op deze ontwikkelingen inspelen door gebruikers een breed scala aan cryptovaluta aan te bieden.

Bitvavo is een van de weinige crypto beurzen waar Europeanen Enjin meteen voor euro kunnen ruilen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle Enjin exchanges.

Plaats een reactie