Bitvavo voegt ook Holo (HOT) toe aan assortiment

Vanaf vandaag kunnen Bitvavo-gebruikers ook Holo (HOT) storten, handelen en opnemen. De HOT-EUR en HOT-BTC markten gaan aanstaande woensdag om 12 uur open. Vorige week kondigde Bitvavo aan dat zij Enjin Coin toegevoegd hebben aan de exchange.

Bitvavo gebruikers kunnen Holo op het platform verhandelen en gebruikmaken van de geavanceerde handelsinterface. Gebruikers kunnen Bitvavo gebruiken om Holo te verzenden, ontvangen en opslaan. Nadat stortingen zijn ingeschakeld, kunnen gebruikers handelen met behulp van de geavanceerde handelsinterface. Op die manier is het mogelijk om op een makkelijke manier Holo met iDEAL kopen.

Bitvavo biedt Holo aan via iDEAL

Hoewel de prijs de afgelopen jaren met tientallen procenten de afgelopen jaren gedaald zijn. Is er op de achtergrond hard gewerkt aan de
ontwikkelingen van verschillende cryptocurrencies. Bitvavo reageert snel op deze ontwikkelingen door het assortiment snel uit te breiden. Bitvavo is een van de weinig crypto beurzen die aanbiedt om HOLO met iDEAL te kopen.

Door Holo toe te voegen aan het assortiment wil Bitvavo aanduiden dat dit een innovatief project is. Bitvavo voegt niet zomaar munten toe, maar besteed de nodige aandacht om te bepalen of de munt geschikt is voor het platform.

Plaats een reactie