Satos.eu lanceert splinternieuwe website

Als gewaardeerde klant van SATOS willen zij jou het goede nieuws vertellen: SATOS is volledig vernieuwd. Het afgelopen jaar hebben ze achter de schermen flink doorgewerkt en nu tonen ze graag het resultaat van de doorgehaalde weekenden. Met trots presenteren zij het vernieuwde handelsplatform: SATOS.eu.

Ze hebben met de vernieuwing de focus gelegd op de customer experience, waardoor jij als klant een completere ervaring hebt bij SATOS. Er is onder andere een nieuwe nieuwsrubriek, een breder talenaanbod, verschillende volledige beginnersgidsen en een volledige in-depth kennisbank aan cryptocurrency-informatie toegevoegd.

Met het vernieuwde handelsplatform gaan ze Europa in met een duidelijke boodschap: be your own bank! Ze vinden namelijk dat de visie van Satoshi Nakamoto, de oprichter van Bitcoin, gewaarborgd moet blijven en er momenteel te weinig handelsplatformen zijn die hier de nadruk op leggen.

Onveranderde visie, in een nieuw jasje

First things first, de oorspronkelijke visie van SATOS is sinds het ontstaan in 2013 onveranderd. Ze geloven vandaag de dag nog steeds in de visie van Satoshi en SATOS wil een bijdrage leveren aan de adoptie en toepasbaarheid van cryptocurrencies. In tegenstelling tot het gros van de andere (internationale) handelsplatformen, streven zij naar een nieuwe wereld waarin een ieder ervoor kan kiezen om zijn of haar eigen bank te zijn en volledige controle kan hebben over eigen geld: be your own bank!

Dit resulteert in het kopen en verkopen van cryptocurrencies als bitcoin, ethereum, litecoin en ripple zonder account, maar mét je eigen wallet waar jij en alleen jij de private key van hebt.

Satos 2.0 nieuwsrubriek

Sinds de markt een flinke upswing maakte in 2017 is de interesse rondom cryptocurrency enorm gestegen, zowel in koopbehoefte als in relevante en met name betrouwbare informatie. Nu biedt SATOS al sinds 2013 de aan- en verkoopdienst aan waarmee we op de koop- en verkoopbehoefte zeker voorbereid zijn! Echter bood SATOS tot op heden geen relevant nieuws aan. Na vele aanvragen is dat veranderd met behulp van een nieuw gevormde redactie die bestaat uit ervaren bitcoin-maximalisten én ware altcoin hodlers.

Live koersgrafieken

De cryptocurrency-markt beweegt constant. Wat is dan een goed moment om te kopen of te verkopen? Dit zijn vragen die de support-helden dagelijks ontvangen. Hoewel zij hier geen antwoord op kunnen noch mogen geven, bieden ze nu een extra instrument om dit zelf te kunnen inschatten! De koop-, verkoop- en koerspagina’s zijn namelijk allemaal voorzien van live grafieken, daily highs, daily lows en natuurlijk opnieuw voorzien van de laatste nieuwsupdates omtrent de specifieke cryptocurrency. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld de bitcoin koop-, ethereum verkoop– of litecoin koerspagina.

Daarbij zijn er nog talloze updates doorgevoerd om de gebruikerservaring te optimaliseren, maar wat is nou leuker dan zelf rond te klikken en deze met eigen ogen te zien. Heb je vragen of opmerkingen, dan staan de support-helden 12 uur per dag voor je klaar. Laat in de comments weten hoe je de nieuwe website van SATOS ervaart!

Een reactie plaatsen