Tael kopen met iDEAL

Tael (WABI) kopen met iDEAL

Waar kan ik Tael kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Tael (WABI) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Tael exchanges:

BrokerOmschrijving
Tael met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Tael met iDEAL kopen bij Coinmerce140+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands supportBezoek
Tael met iDEAL kopen bij Bitqist140+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Tael met iDEAL kopen bij Binance150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Wij hebben Bitcoin Meester geselecteerd als de beste Tael exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Tael dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Bitcoin Meester bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Tael exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk WABI kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Tael kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat Coinmerce beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Tael kopen met iDEAL?
Hoe Tael kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe WABI bewaren in Tael wallet?
Voordelen Tael kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Tael te kopen

Hoe Tael kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Tael met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct WABI met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over WABI-munten bij Bitcoin Meester.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Tael kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 WABI.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Tael (WABI)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Tael gekocht

Hoe WABI bewaren in Tael wallet?

Het voordeel van bedrijven als Bitcoin Meester is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om WABI te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Tael adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om WABI te bewaren. Via de wallet van Bitcoin Meester kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Tael ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in WABI en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Bitcoin Meester
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je WABI-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Bitcoin Meester gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Tael kopen bij Bitcoin Meester

 1. Meer dan 100 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Verhoog VIP Status en krijg tot 1,75% korting
 3. Uitermate voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op Tael op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice

Exchange kiezen om Tael te kopen

Het kiezen van een geschikte Tael exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Tael exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Tael met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Tael exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Tael exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Tael kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Tael kopen?

Bij Bitcoin Meester kun je natuurlijk veel meer dan alleen Tael kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Tael te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Tael voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Bitcoin Meester faciliteert ook jouw persoonlijke WABI wallet, hiermee kun je alle WABI-munten volledig beheren.

Een reactie plaatsen