Aragon kopen met iDEAL

Aragon (ANT) kopen met iDEAL

Waar kan ik Aragon kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je Aragon (ANT) met iDEAL kunt kopen. Kies uit alle Aragon exchanges:

Broker Omschrijving
Aragon met iDEAL kopen bij Bitvavo 200+ munten, goedkoopste exchange, makkelijk voor beginners, rente over je crypto, app en support in NL
Tijdelijk GRATIS € 10 crypto en gratis €10.000 handelen
Bezoek
Aragon met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Wij hebben Bitvavo geselecteerd als de beste Aragon exchange van Nederland op basis van eerlijke prijzen, goed systeem en snelle helpdesk. Dit is op basis van wat wij denken dat goed is voor de beginnende handelaar. Het feit dat wij Bitvavo bovenaan plaatsen betekent niet automatisch dat dit ook de beste Aragon exchange voor jou is. Het kan zo zijn dat jij hele andere dingen zoekt in een exchange en dat jij een andere keuze maakt. Doe dus goed je eigen onderzoek naar de verschillende aanbieders die wij hier getoond hebben. Wat alle exchanges in overeenkomst hebben is dat ze allemaal betrouwbaar zijn en een goede naam hebben opgebouwd in de cryptowereld. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Is de exchange geschikt voor beginnende traders? Kan ik hier als beginner makkelijk ANT kopen?
 • Hoe zijn de prijzen opgebouwd en betaal ik niet te veel fees? Kan ik hier hier goedkoop Aragon kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat Bybit beter bij jouw doelen past. Ook is het natuurlijk zo dat je niet voor slechts één exchange hoeft te kiezen. Het komt regelmatig voor dat bezoekers bij meerdere brokers aanmelden om zo een zo’n breed mogelijke portfolio te creëren.

Waar kan ik Aragon kopen met iDEAL?
Hoe Aragon kopen met iDEAL bij Bitvavo?
Hoe ANT bewaren in Aragon wallet?
Voordelen Aragon kopen bij Bitvavo
Exchange kiezen om Aragon te kopen

Hoe Aragon kopen met iDEAL bij Bitvavo?

De systemen van alle brokers uit het overzicht zijn zo ingericht dat het gemakkelijk is voor iedereen om Aragon te kopen. Het doel van alle brokers is namelijk om cryptovaluta makkelijk te maken voor iedereen. Alleen Bybit kan iets ingewikkelder zijn voor de meeste mensen en hiervoor is wat kennis noodzakelijk. Als je het echt wilt dan is ook het traden op Bybit eenvoudig te leren. Bij Bitvavo kan je met een paar simpele muisklikken beschikken over een account om vervolgens Aragon te kopen. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over ANT-munten bij Bitvavo.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Aragon kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 ANT.

 1. Ga naar de exchange Bitvavo
 2. Klik op Aan de Slag om een account aan te maken (of Maak een account aan)
 3. Voer je (echte) gegevens in en verifieer je e-mailadres
 4. Verifieer overige gegevens, zoals je mobiele telefoonnummer, bankrekening en eventueel je identiteit
 5. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL om je account aan te vullen met tegoed
 6. Klik achter Aragon (ANT) op Kopen
 7. Geef aan hoeveel euro je wilt investeren en klik op Doorgaan
 8. Na bevestiging heb jij succesvol Aragon gekocht!

Hoe ANT bewaren in Aragon wallet?

Niet alleen het aankoopproces is extreem makkelijk gemaakt door bovenstaande brokers. Alle systemen zijn zo ingericht dat je voor iedere beschikbare munt (tenzij anders aangegeven) een eigen, unieke walletadres krijgt. Deze wallet kan je via het portaal gebruiken als je eigen wallet en je munten volledig beheren. Dit betekent dus dat je Aragon direct na aankoop in je eigen wallet wordt opgeslagen en dat je geen externe wallet meer nodig hebt. Voorheen moest je namelijk voor vrijwel iedere munt een aparte wallet installeren. Dit is veel gedoe en kost veel schijfruimte omdat je soms zelfs de gehele blockchain moest downloaden. Bij bijvoorbeeld Bitvavo is dit niet meer nodig en wordt alles opgeslagen op de eigen servers. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in ANT en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Nu je alles in één portaal kunt opslaan, zijn account bij brokers erg interessant bij criminelen. Zij doen hun best om accounts binnen te dringen en deze leeg te trekken. Om dit tegen te gaan raden wij je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks. Bij een Gmail account kun je dit omzeilen door op willekeurige plekken puntjes te plaatsen in het e-mailadres.
 2. Gebruik een sterk en uniek wachtwoord voor al je accounts, inclusief speciale tekens. Genereer bijvoorbeeld een wachtwoord via LastPass.
 3. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 4. Laat nooit veel geld staan in je account. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt.

Neem deze maatregelen serieus en zorg ervoor dat je altijd punt 2 en 3 uitvoert. Dan ben je kwaadwillende net een stapje voor. Als je account wordt leeggehaald dan kan de broker hier zelf niets (meer) aan doen. Als je portfolio groter wordt dan is het raadzaam om je ANT-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Hierdoor ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging en heb je volledige beschikking over je eigen private keys. Dat houdt in dat jij ook daadwerkelijk de eigenaar bent van de wallet. Bij bijvoorbeeld hardforks van verschillende munten kan jij aanspraak doen op de nieuwe munten.

Voordelen Aragon kopen bij Bitvavo

 1. Meer dan 45 cryptovaluta tegen scherpe prijzen
 2. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 3. Ideaal voor startende investeerders
 4. Wallet software om Aragon te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 5. Nederlandse support bereikbaar via e-mail
 6. Handige tools, zoals koersen inzien en statistieken voor je portfolio

Exchange kiezen om Aragon te kopen

De keuze van het aantal Aragon exchanges is enorm en het is geen makkelijke taak om er één te kiezen. Gelukkig hoef je het er niet bij slechts één broker te houden en is er geen slechte keuze. Alle Aragon exchanges uit het overzicht zijn namelijk in Nederland geregistreerde bedrijven met een geldig KvK-nummer (m.u.v. Bybit, dit is een internationale exchange). Dit houdt in dat zij ingeschreven staan in ons handelsregister en bevoegd zijn om te mogen handelen in Nederland. Ook zijn alle bedrijfsgegevens in te zien via de website van de Kamer van Koophandel. Alleen bedrijven met een KvK-nummer kunnen iDEAL aanbieden. Dit is een groot voordeel voor Nederlandse bezoekers, want hierdoor kunnen zij gemakkelijk en snel betalen. Voor de Belgische bezoekers worden bankoverschrijving en Bancontact aangeboden.

Welke Aragon exchange is de beste?

Het is heel simpel, er is geen beste Aragon exchange. Dat betekent ook dat er geen foute keuze is wanneer je een keuze hebt gemaakt. Iedere broker heeft wel zijn eigen missie die jou kan aanspreken. Daarnaast verschillen zij vaak op basis van systeem, fees, assortiment en klantenservice. Bij de ene broker kun je bijvoorbeeld voor korting sparen naarmate je meer investeert en bij de andere krijg je handige instrumenten om te traden. Je moet voor jezelf een doel stellen en op basis van dat doel een keuze maken. Een aantal veelvoorkomende doelen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Aragon kopen
 • Ruime keuze hebben van verschillende cryptovaluta
 • Snel antwoord krijgen op je vragen
 • Toegang tot goede tools om de markt te analyseren

Dit zijn slechts een handje vol doelen die bezoekers hebben. Misschien vind jij wel andere punten belangrijk die hier niet tussen zitten. Neem ook eens een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het systeem en de bijzondere functionaliteiten. Alleen zo kun je een, voor jou, goede keuze maken en een goede broker selecteren.

Wat kan ik nog meer naast Aragon kopen?

Natuurlijk kan je nog veel meer bij een exchange dan Aragon kopen. Een exchange is namelijk opgezet om te traden, en dat betekent dat je naast kopen ook ANT-munten kan verkopen. Ook dit proces is zo ingericht dat het met een paar muisklikken gedaan kan zijn. Na verkoop van je Aragon wordt het als tegoed bij je account bijgeschreven. Hiermee kun je doen wat je zelf wilt: het laten uitbetalen op je rekening of opnieuw investeren in een cryptovaluta naar keuze. Het echte traden komt neer op dat je tegen een zo laag mogelijke prijs Aragon inkoopt en dit weer tegen een hoge prijs verkoopt. Dankzij de extreme volatiliteit van Aragon is dit mogelijk op een snelle manier. Het is ook mogelijk bij de meeste exchanges om bepaalde munten tegen elkaar te ruilen. Zo kun je twee koersverschillen combineren. Buiten het traden om kun je je ANT wallet gebruiken als een echte wallet. Dit houdt in dat je munten kan storten naar je wallet en ook weer kan opnemen. Deze beheerfuncties kun je terugvinden in het portaal.

Plaats een reactie