Ravencoin kopen met iDEAL

Ravencoin (RVN) kopen met iDEAL

Waar kan ik Ravencoin kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Ravencoin (RVN) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Ravencoin exchanges:

Broker Omschrijving  
Ravencoin met iDEAL kopen bij Bitvavo 155+ munten, goedkoopste exchange, makkelijk voor beginners, rente over je crypto, app en support in NL
Tijdelijk GRATIS € 1000 handelen
Bezoek
Ravencoin met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Ravencoin met iDEAL kopen bij Bitqist 140+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Ravencoin met iDEAL kopen bij Binance 150+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Wij hebben Binance geselecteerd als de beste Ravencoin exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Ravencoin dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Binance bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Ravencoin exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk RVN kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Ravencoin kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat  beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Ravencoin kopen met iDEAL?
Hoe Ravencoin kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe RVN bewaren in Ravencoin wallet?
Voordelen Ravencoin kopen bij Binance
Exchange kiezen om Ravencoin te kopen

Hoe Ravencoin kopen met iDEAL bij Binance?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Ravencoin met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct RVN met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over RVN-munten bij Binance.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Ravencoin kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 RVN.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op RVN. Klik vervolgens op RVN/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop RVN op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je Ravencoin kopen wilt
 12. Klik op Koop RVN en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol Ravencoin gekocht!

Hoe RVN bewaren in Ravencoin wallet?

Het voordeel van bedrijven als Binance is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om RVN te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Ravencoin adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om RVN te bewaren. Via de wallet van Binance kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Ravencoin ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in RVN en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je RVN-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Binance gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Ravencoin kopen bij Binance

 1. Meer dan 150 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 3. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 4. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 5. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 6. Wallet software om Ravencoin te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 7. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om Ravencoin te kopen

Het kiezen van een geschikte Ravencoin exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Ravencoin exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Ravencoin met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Ravencoin exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Ravencoin exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Ravencoin kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Ravencoin kopen?

Bij Binance kun je natuurlijk veel meer dan alleen Ravencoin kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Ravencoin te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Ravencoin voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Binance faciliteert ook jouw persoonlijke RVN wallet, hiermee kun je alle RVN-munten volledig beheren.

Plaats een reactie