PancakeSwap kopen met iDEAL

PancakeSwap (CAKE) kopen met iDEAL

Waar kan ik PancakeSwap kopen met iDEAL?

Eenvoudig PancakeSwap met iDEAL kopen bij onderstaande CAKE brokers/exchanges. Kies uit alle PancakeSwap brokers:

Broker Omschrijving
PancakeSwap met iDEAL kopen bij Binance 250+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners, rente op crypto en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek
PancakeSwap met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, rente op je crypto, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek

In bovenstaand overzicht zie je precies bij welke broker je PancakeSwap kopen kan. Alleen als brokers en beurzen een goede reputatie hebben opgebouwd, zullen we ze in ons overzicht opnemen. De volgorde bepalen we op basis van redelijke transactiekosten, platformbetrouwbaarheid en ervaring van handelaren. Wij zijn van mening dat Binance de beste PancakeSwap beurs in Nederland is. Bij deze broker, en natuurlijk ook Binance, is PancakeSwap kopen gemakkelijk. Vergelijk het met winkelen in een online winkel.

Je kunt zelf het bedrag aan CAKE kiezen en je kan eenvoudig met iDEAL betalen. Het feit dat Binance op de eerste plaats staat op onze lijst, betekent niet dat dit een goede PancakeSwap exchange voor jou is. Dit is een persoonlijke keuze die je zelf moet maken, en deze moet verband houden met jouw eigen wensen. Om een ​​goede keuze te maken, kan je het volgende controleren:

 • Is PancakeSwap kopen of verkopen makkelijk genoeg voor jou? M.a.w. moet je er technische kennis voor hebben?
 • Kan je hier hier goedkoop PancakeSwap kopen? Brokers en exchanges rekenen namelijk handelskosten
 • Is het assortiment groot genoeg om mijn portfolio samen te stellen?
 • Hoe beantwoordt de klantenservice mijn vragen?

Je kan er zeker van zijn dat alle bovenstaande brokers betrouwbaar zijn en je CAKE zullen verstrekken. We hebben alle makelaars persoonlijk getest en we hebben een langdurige samenwerking met ze.

Ook hebben wij bij alle bedrijven minimaal 1 transactie gedaan om te kijken of ze echt leveren. Het is goed mogelijk dat jij Binance beter bij jezelf vindt passen dan Binance. Dit kan komen door een beter assortiment, andere transactiekosten of gewoon persoonlijke voorkeur. Onthoud dat je niet bij slechts 1 broker hoeft te registreren. Schrijf je op elk moment in bij meerdere makelaars om te testen of de broker voor jou geschikt is.

Waar kan ik PancakeSwap kopen met iDEAL?
Hoe PancakeSwap kopen met iDEAL bij Binance?
Hoe CAKE bewaren in PancakeSwap wallet?
Voordelen PancakeSwap kopen bij Binance
Exchange kiezen om PancakeSwap te kopen

Hoe PancakeSwap kopen met iDEAL bij Binance?

Tegenwoordig is het niet moeilijk om bij brokers PancakeSwap te kopen. Bij alle door ons getoonde brokers (behalve Binance) kan je eenvoudig met iDEAL PancakeSwap kopen. Alle brokers zijn ontworpen om het voor iedereen gemakkelijk te maken om in de cryptocurrency-wereld te investeren. Net als in een online winkel heb je geen technische kennis meer nodig om een ​​succesvolle aankoop te doen. We zeiden exlcusief Binance, omdat dit de enige echte exchange is. Hier coins kopen is een beetje ingewikkeld, maar je bent veel goedkoper.

We hebben een stappenplan ontwikkeld voor het verkrijgen van CAKE-munten op Binance.

Tip: Wist je dat je maar een kleine hoeveelheid PancakeSwap kan kopen? Bijvoorbeeld 0.1 CAKE.

 1. Ga naar de exchange Binance registratiepagina
 2. Voer je (echte) gegevens in en registreer een account
 3. Het is verder niet noodzakelijk om extra verificaties uit te voeren
 4. Klik rechtsboven op PortfolioStortingen
 5. Zoek op Bitcoin in het dropdown menu en klik er op. Er wordt nu een uniek Bitcoin wallet adres voor je gegenereerd
 6. Bekijk op de volgende pagina waar je Bitcoin met iDEAL kopen kan en selecteer een broker naar wens
 7. Stuur vanaf de geselecteerde broker je Bitcoin naar het gegeneerde Binance Bitcoin ontvangst adres. Dit proces kan soms wel tot 30 minuten duren. Als het proces is afgerond ontvang je een e-mailnotificatie
 8. Klik na ontvangst van je Bitcoin linksboven bij Binance op BeursBasis
 9. Selecteer rechtsboven BTC en zoek op CAKE. Klik vervolgens op CAKE/BTC
 10. Klik onderaan boven Koop CAKE op het tabblad Market
 11. Voer in voor hoeveel BTC je PancakeSwap kopen wilt
 12. Klik op Koop CAKE en je order wordt direct uitgevoerd
 13. Nu heb jij succesvol PancakeSwap gekocht!

Hoe CAKE bewaren in PancakeSwap wallet?

Er zijn organisaties als Binance en Bitcoin Meester om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. In feite zijn ze nu zo eenvoudig geworden dat ze een wallet bieden voor alle munten die via het platform worden verstrekt. Daarom ontvang je je eigen PancakeSwap wallet. Voorheen moest je speciale software op je computer installeren om CAKE te beheren en zelfs de hele blockchain te downloaden. Door dit soort bedrijven zie je dat de wereld van cryptocurrencies steeds volwassener wordt.

Met de PancakeSwap wallet van Binance, enz., kan je zelfs al je CAKE munten beheren. Storten, ontvangen en verzenden, alles is mogelijk. Dit maakt het investeren in CAKE erg gemakkelijk.

Veiligheid is bij PancakeSwap kopen erg belangrijk

De PancakeSwap waarde kan worden uitgedrukt in euro’s en Amerikaanse dollars, dus het is het waard. Waardevolle dingen zijn erg aantrekkelijk voor criminelen. Daarom zijn er veel criminelen en hackers die op jacht zijn naar je bezittingen. Ze worden slimmer, dus we moeten waakzaam zijn.

Accounts worden vaak gehackt en geen enkele broker kan er iets aan doen. De veiligheid van je account hangt ook van jou af, niet van Binance. Onze aanbeveling is om de volgende veiligheidsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik geen e-mailadressen die bekend zijn bij hackers
 2. Je kan het beste een e-mailadres gebruiken dat nog nooit online is gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Binance
 3. Genereer altijd een sterk en uniek wachtwoord
 4. Schakel altijd 2-factor authenticatie in na registratie. Gebruik hiervoor de Google Authenticator app.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker.
 6. Geef het wachtwoord nooit aan iemand anders.

Als je je bij meerdere brokers registreert, moet je deze stappen opnieuw uitvoeren. In feite moet je deze methode altijd toepassen bij andere bedrijven. Als je het criminelen moeilijk maakt, gaan ze meestal naar andere mensen. Ze probeerden op grote schaal een gemakkelijke prooi te vinden. Als de crimineel je wallet kan gebruiken, kan hij alles stelen en kun je er niets doen.

Als je veel hebt geïnvesteerd in bijvoorbeeld PancakeSwap dan kan je kiezen voor een wallet in eigen beheer. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano X)
 • Een paper wallet

Bij een self-managed wallet kan je de private key (de sleutel van de wallet) zelf beheren, en je bent hier ook zelf verantwoordelijk voor. Houd er ook rekening mee dat Binance kan worden gehackt. In veel gevallen raak je alles kwijt. Bewaar alleen geld bij een broker waarmee je handelt en stuur de rest naar je eigen CAKE wallet.

Voordelen PancakeSwap kopen bij Binance

 1. Meer dan 300 cryptovaluta traden tegen marktprijs
 2. 20% levenslange korting
 3. Binance rekent maximaal 0.10% fee
 4. Spaar voor 25% korting met de Binance Coin (BNB)
 5. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 6. Geschikt voor beginnende en ervaren investeerders
 7. Wallet software om PancakeSwap te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 8. Grote internationale exchange met veel toekomstplannen

Exchange kiezen om PancakeSwap te kopen

Ben je nieuw in de wereld van cryptocurrency? Dan word je misschien overweldigd door informatie en keuzes. Het kiezen van je (eerste) broker is niet eenvoudig. Waar je geen zorgen over hoeft te maken, is de verkeerde beslissing nemen. Alle PancakeSwap beurzen die we tonen zijn grote bedrijven met een goede reputatie. Ze zijn ingeschreven in het Nederlandse Handelsregister en de namen en achternamen van de eigenaren zijn bekend.

Het is zelfs zo dat als je geen KvK nummer hebt dat je geen iDEAL mag aanbieden. Binance heeft bijvoorbeeld geen iDEAL mogelijkheid, en is niet in Nederland gevestigd.

Welke PancakeSwap exchange is de beste?

Alle brokers en beurzen doen hun best om als beste eruit te springen, en iedereen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ze zijn allemaal goed, maar niet per se het beste voor jou. Geef je bijvoorbeeld meer om een ​​groot aanbod, en vind je het erg als ze duurder zijn? Dan is de ene broker wellicht geschikter voor jou dan de andere. Uiteraard zijn er verschillen tussen alle brokers, de interface ziet er anders uit, ook de werkwijze is anders, de transactiekosten of andere kosten die door ieder persoon in rekening worden gebracht zijn verschillend en ook het aanbod kan verschillen. Ze zullen echter allemaal PancakeSwap uitleveren.

De ene broker is bijvoorbeeld erg goedkoop en erg interessant voor day trading. Hoewel andere brokers duur zijn, maar een groot aanbod hebben. We raden je aan om een ​​broker te kiezen op basis van jouw doelen. Dit zijn bijvoorbeeld de eisen van mensen:

 • Goedkoop PancakeSwap kopen, dus lage fees
 • Groot assortiment aan crypto
 • 24/7 klantenservice
 • Extra tools om analyses uit te voeren

Dit zijn de veelvoorkomende eisen die handelaren hebben, maar jij kan natuurlijk andere eisen hebben. Neem je tijd om een broker goed te onderzoeken en registreer een account.

Wat kan ik nog meer naast PancakeSwap kopen?

De eerste stap is natuurlijk PancakeSwap kopen met iDEAL of Bancontact. Je kan echter meer doen met een broker als Binance. Het systeem is zo ontworpen dat je hier daadwerkelijk een veilige transactie kunt doen en PancakeSwap vervolgens weer kunt verkopen. De truc is om tegen lage prijzen in te kopen en ze tegen hogere prijzen te verkopen. Het verschil is jr winst, je kunt dit in andere valuta omzetten, of in euro’s op je bankrekening betalen.

Met de PancakeSwap wallet kun je eenvoudig je CAKE-munten beheren. Denk hierbij aan storten, ontvangen en versturen van CAKE-munten.

Plaats een reactie