IOStoken kopen met iDEAL

IOStoken (IOST) kopen met iDEAL

Waar kan ik IOStoken kopen met iDEAL?

Alle IOStoken exchanges van Nederland waar je makkelijk én veilig IOStoken (IOST) met iDEAL kunt kopen. Bekijk het overzicht en ontdek welke broker het beste bij jouw doelen past.

Broker Omschrijving
IOStoken met iDEAL kopen bij Bitvavo 200+ munten, goedkoopste exchange, makkelijk voor beginners, rente over je crypto, app en support in NL
Tijdelijk GRATIS € 10 crypto en gratis €10.000 handelen
Bezoek
IOStoken met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
IOST met iDEAL kopen bij Bitqist 350+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
IOStoken met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Zoals je ziet staat Bitvavo bovenaan de lijst van alle IOStoken brokers van Nederland. Deze keuze hebben wij gemaakt, omdat je hier simpelweg makkelijk IOST kunt kopen en/of verkopen, zij zeer goede support leveren aan beginnende handelaren én zij bieden eerlijke prijzen zodat je niet te veel betaalt. Dit betekent natuurlijk niet dat de andere brokers niet deugen en dat het meteen de beste IOStoken exchange van Nederland is. Wij hebben in onze overzichten alleen betrouwbare en eerlijke exchanges opgenomen en het is zeker niet dat Bitvavo veel beter is dan bijvoorbeeld Bitcoin Meester. Sterker nog wij maken gebruik van alle bovenstaande brokers om zo een zo groot mogelijke portfolio samen te stellen. De keuze om een (voor jou) goede broker te kiezen is volledig persoonlijk en hangt af van je eisen en wensen. Wij de keuze gemaakt door onszelf de volgende vragen te stellen:

 • Is de broker geschikt voor een beginnende trader en kan je hier zonder technisch gedoe IOST kopen?
 • Rekent de broker geen hoge prijzen en kun je hier goedkoop IOStoken kopen?
 • Kun je hier een redelijke portfolio samenstellen? Dus is het assortiment redelijk groot, zodat je niet bij tientallen brokers moet aanmelden.
 • Word je geholpen bij vragen over het systeem, aan- of verkoop en bij aftersales?

Doordat wij bij alle brokers aangemeld zijn, kunnen wij bovenstaande brokers redelijk op volgorde inschatten. Het is wel zo dat deze keuze berust op onze eigen mening. Het kan dus zijn dat bepaalde punten minder belangrijk zijn voor jou of dat je iets heel anders zoekt in een betrouwbare broker. Neem dus een kijkje bij alle brokers om goed te onderzoeken welk bedrijf het beste bij jou past en waar je je goed bij voelt. Het komt regelmatig voor dat bezoekers zich aanmelden bij meerdere brokers om alles eens even te testen of om tot een groter portfolio te komen.

Waar kan ik IOStoken kopen met iDEAL?
Hoe IOStoken kopen met iDEAL bij Bitvavo?
Hoe IOST bewaren in IOStoken wallet?
Voordelen IOStoken kopen bij Bitvavo
Exchange kiezen om IOStoken te kopen

Hoe IOStoken kopen met iDEAL bij Bitvavo?

Bovenstaande brokers zijn speciaal ingericht voor de beginnende én de ervaren cryptocurrency investeerder. Het is enorm makkelijk om tegoed te storten in je account en daadwerkelijk IOST-munten te kopen. Met uitzondering van de Bybit exchange deze is geschikt voor de iets ervaren trader of beginnende traders die meer en vaker willen traden. De overige exchanges hebben hun systemen zo ingericht dat het mogelijk is om met slechts een paar klikken te beschikken over IOST coins of een andere munt uit het assortiment. Volg onze handleiding om IOStoken te kopen bij de Bitvavo exchange.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een IOStoken kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 IOST.

 1. Ga naar de exchange Bitvavo
 2. Klik op Aan de Slag om een account aan te maken (of Maak een account aan)
 3. Voer je (echte) gegevens in en verifieer je e-mailadres
 4. Verifieer overige gegevens, zoals je mobiele telefoonnummer, bankrekening en eventueel je identiteit
 5. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL om je account aan te vullen met tegoed
 6. Klik achter IOStoken (IOST) op Kopen
 7. Geef aan hoeveel euro je wilt investeren en klik op Doorgaan
 8. Na bevestiging heb jij succesvol IOStoken gekocht!

Hoe IOST bewaren in IOStoken wallet?

Voorheen was het noodzakelijk dat je voor iedere munt een aparte wallet moest downloaden en installeren. Zeker als je meerdere munten in je portfolio hebt kan dit aardig wat schijfruimte en resources vragen van je computer. Om het jou zo aangenaam mogelijk te maken hebben bovenstaande brokers hun systemen zo ingericht dat je je munten bij hun kan opslaan. Zo wordt bijvoorbeeld direct na aankoop van je IOStoken de munt in jouw eigen Bitvavo-wallet opgeslagen. Vanuit je eigen wallet kun je zelf bepalen of je ze daar laat staan of dat je ze verstuurt naar een andere wallet. Het grootste gedeelte van de munten bij Bitvavo worden opgeslagen in offline, cold-storage wallets. Dit houdt in dat niet met een internetconnectie bij jouw munten kan, zo ook niet kwaadwillende personen.

Veiligheid is een belangrijk aspect, zeker met cryptocurrency!

Hoewel de systemen en wallets Bitvavo en Bitcoin Meester veilig zijn, raden wij je toch aan om de nodige beveiligingsmaatregelen te nemen. Het inschakelen van 2-staps-verificatie hoort een standaard bezigheid van je te worden bij portalen waar je geld of cryptovaluta hebt staan. Dit kan met de Google Authenticator app en is verkrijgbaar in de Play Store (Android) en in de App Store (Apple iOS). Daarnaast worden vaak standaard wachtwoordlijsten gebruikt om je account binnen te dringen. Gebruik dus altijd een uniek en sterk wachtwoord voor iedere account die je hebt. Zeker account die een grote waarde vertegenwoordigen zijn vaak het doelwit van hackers.

Het is erg makkelijk om je cryptovaluta op te slaan bij bijvoorbeeld Bitvavo, maar wij raden je toch aan om je munten in eigen beheer te bewaren. Zeker als je munten steeds meer waard worden of als je (voor jou) veel geld online hebt staan. Het in eigen beheer houden van munten kan door gebruik te maken van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Als je de IOST-munten in eigen beheer hebt dan ben jij zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. De standaard regel is: alleen geld waarmee getrade wordt op een exchange houden en munten die voor langere termijn bedoeld zijn, versturen naar je eigen wallet.

Voordelen IOStoken kopen bij Bitvavo

 1. Meer dan 45 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 3. Perfect geschikt voor beginnende investeerders
 4. Geen software nodig op IOStoken op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice
 6. Handige tools, zoals koersen inzien en statistieken voor je portfolio

Exchange kiezen om IOStoken te kopen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je door het aantal exchanges niet meer goed weet welke je moet kiezen. Het kiezen van een exchange is een persoonlijke keuze, waarbij je jezelf af moet vragen waar je naar opzoek bent. Wij hebben het overzicht voor jou gecreëerd en jij hoeft alleen nog maar een keuze te maken tussen alle IOStoken aanbieders van Nederland. Het overzicht is niet zomaar samengesteld, maar bevat alleen maar de betrouwbare brokers en exchanges van Nederland (m.u.v. Bybit dit is een internationale exchange). Dit houdt in dat alle exchanges staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat je alle gegevens kunt inzien via kvk.nl. Het voordeel hiervan is dat betaalmogelijkheden als iDEAL aangeboden kunnen worden. Hiermee kun je snel en veilig betalingen via het internet doen.

Welke IOStoken exchange is de beste?

Laten we voorop stellen dat er geen beste IOStoken exchange is en dat ze allemaal erg goed zijn. Het is alleen dat de ene exchange waarschijnlijk beter bij jouw doelen past dan de ander. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Welke exchange biedt de laagste prijs, zodat ik goedkoop IOStoken kan kopen?
 • Biedt de exchange voldoende hulp bij aan- of verkoop (en heb ik hulp hierbij nodig)?
 • Kan ik alle munten kopen en weer verkopen waarin ik geïnteresseerd ben?

Dit zijn de meest gestelde vragen van gebruikers naar exchanges, maar misschien heb jij nog andere. Spit alle exchanges eens door om te kijken welke het beste bij jou past. Onthoud: er is geen foute keuze en alle exchanges zijn perfect geschikt om te beleggen.

Wat kan ik nog meer naast IOStoken kopen?

Op een exchange kun je natuurlijk niet alleen IOStoken kopen. Het is ook mogelijk om je IOST coins te verkopen tegen de huidige waarde van dat moment. Ook het verkoopproces is bij alle exchanges erg eenvoudig ingericht en kan al met een paar klikken op de knop. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het juiste moment bepalen. Na verkoop wordt het tegoed bijgeschreven in je account en kun je zelf beslissen of je dit laat uitbetalen op je IBAN rekening of dat je het opnieuw investeert in een andere munt. Hierbij kun je een keuze maken uit het totale assortiment van de broker. Naast het kopen en verkopen van munten kun je ook munten opnemen en versturen naar een wallet in eigen beheer. Denk hierbij aan dat je IOST-munten verstuurt naar je hardware wallet (let op: alleen als je hardware wallet IOST ondersteunt!) of naar een andere wallet in eigen beheer. Andersom is het ook mogelijk om munten weer te storten bij de broker om deze te verkopen of om te wisselen tegen andere munten.

Plaats een reactie