Quantstamp kopen met iDEAL

Quantstamp (QSP) kopen met iDEAL

Waar kan ik Quantstamp kopen met iDEAL?

Op deze pagina vind je alle Nederlandse brokers waar je Quantstamp (QSP) met iDEAL kunt kopen. Bekijk ons overzicht met alle Quantstamp exchanges van Nederland waar je met makkelijke betaalmethodes kunt betalen.

Broker Omschrijving  
Quantstamp met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Quantstamp met iDEAL kopen bij Coinmerce 350+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek
Quantstamp met iDEAL kopen bij Bitqist 350+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Quantstamp met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Wij hebben Coinmerce bovenaan de lijst geplaatst vanwege de gunstige prijzen, goede klantenservice en eenvoudige exchanges. Dit betekent natuurlijk niet dat dit de beste Quantstamp exchange van Nederland is. Alle bovenstaande brokers die QSP verkopen hebben een goede reputatie opgebouwd in Nederland en zelfs in het buitenland. Het is een persoonlijke keuze welke exchange het beste bij jou past en hangt af van wat jij zoekt in een aanbieder. Wij hebben de volgorde bepaald op basis van de volgende, voor ons, belangrijke punten:

 • Is het geschikt voor beginners? Kun je als beginner of als persoon zonder technische kennis met gemak QSP kopen?
 • Zijn de prijzen eerlijk? Kun je hier goedkoop Quantstamp kopen en worden er geen woekerprijzen gerekend?
 • Hoeveel cryptovaluta is er beschikbaar? Is het mogelijk om een redelijk portfolio samen te stellen?
 • In hoeverre word je geholpen bij je aankoop, verkoop, vragen of problemen?

Wij hebben redelijk wat ervaring met bovenstaande bedrijven en hebben ze op deze punten getest. Het blijft onze mening en het kan zo zijn dat bijvoorbeeld Bybit beter bij jouw wensen past. Doe zelf ook wat onderzoek naar bovenstaande bedrijven en ga voor jezelf na wat jij zoekt in een broker. Gezien het verschil in het assortiment komt het regelmatig voor dat er meerdere brokers nodig zijn om tot een ‘volledig’ portfolio te komen.

Waar kan ik Quantstamp kopen met iDEAL?
Hoe Quantstamp kopen met iDEAL bij Coinmerce?
Hoe QSP bewaren in Quantstamp wallet?
Voordelen Quantstamp kopen bij Coinmerce
Exchange kiezen om Quantstamp te kopen

Hoe Quantstamp kopen met iDEAL bij Coinmerce?

Alle brokers op deze pagina hebben het kinderlijk eenvoudig gemaakt om met minimale inspanning te beschikken over o.a. QSP-munten (op de Bybit exchange na, hier is wat meer technische kennis voor vereist). Met een paar klikken op de knop kun je bij o.a. Coinmerce en Bybit cryptovaluta kopen, verkopen, storten of opnemen. Wij hebben een eenvoudige aankoop stappenplan voor je samengesteld om Quantstamp te kopen bij de Coinmerce exchange. Volg het stappenplan en je beschikt binnen no-time over QSP-munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Quantstamp kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 QSP.

 1. Ga naar de exchange Coinmerce
 2. Klik op Download en kies voor de iOS app, Android app of de WebApp
 3. Selecteer Quantstamp (QSP), geef de hoeveelheid op en klik op Kopen
 4. Registreer een account en voer je (echte) gegevens in
 5. Verifieer je gegevens, zoals je e-mailadres, bankrekening en eventueel je identiteit
 6. Na aankoop heb je Quantstamp gekocht

Hoe QSP bewaren in Quantstamp wallet?

De brokers op deze pagina hebben het zó makkelijk voor je gemaakt dat je zelfs niet eens meer een wallet nodig hebt. Voor de meeste cryptovaluta is het namelijk noodzakelijk dat je per munt aparte walletsoftware installeert op je computer. Hierdoor moet je soms zelfs de gehele blockchain downloaden van bepaalde munten en dat kost niet alleen veel tijd, maar neemt ook veel schijfruimte in beslag. Coinmerce heeft zijn systemen zo ontwikkelt dat je deze aparte software niet meer nodig hebt en dat je alles veilig kunt opslaan op de Coinmerce server. Hierdoor is de drempel nog lager om te investeren in een munt als Quantstamp (QSP). De brokers bieden een portaal waar je al je munten kunt opslaan en beheren. Een groot gedeelte van de munten worden offline opgeslagen, zodat niemand met een internetconnectie bij de munten kan en het dus extra veilig is tegen hackers.

Veiligheid is belangrijk

Wij raden iedere investeerder aan op standaard 2-staps-verificatie in te schakelen door middel van Google Authenticator. Deze app is verkrijgbaar in de Play Store (Android) en in de App Store (Apple iOS). Daarnaast raden wij ook aan om unieke en sterke wachtwoorden te gebruiken, hiervoor kan je een wachtwoordkluis gebruiken als LastPass. Accounts bij exchanges als Bybit en Coinmerce zijn erg in trek bij hackers, omdat zij er geld mee kunnen verdienen. Wees dit soort mensen een stap voor en beveilig je account goed. Naast een goede beveiliging is het raadzaam om je munten in eigen beheer te bewaren, zeker als je portfolio aardig in waarde oploopt. Dit kan door gebruik te maken van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Als je de munten in eigen beheer hebt dan ben jij zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. De kans is groter dat een broker of een exchange gehacked wordt dan jouw computer. Brokers laten hun portalen en systemen regelmatig testen door white hat hackers, maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is dat ze gehacked kunnen worden. Kortom, klein gedeelte van je portfolio bij een exchange laten staan en munten voor de lange termijn in eigen beheer houden.

Voordelen Quantstamp kopen bij Coinmerce

 1. Meer dan 70 munten tegen een lage fee
 2. Met de iOS en Android app trade je vanaf iedere locatie met internet
 3. Systeem perfect geschikt voor niet technische of beginnende investeerders
 4. Wallet software installeren om Quantstamp te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 5. De Nederlandse helpdesk helpt je snel en adequaat
 6. Verstuur betaalverzoeken (Crypto Tikkies) en voeg vrienden toe via de app

Exchange kiezen om Quantstamp te kopen

Het kiezen van een exchange die goed bij jou past is niet makkelijk. Wij raden je sowieso aan om even een kijkje te nemen bij de brokers die wij tonen in het overzicht. Zo kun je makkelijker een keuze maken tussen alle Quantstamp aanbieders van Nederland. Alle getoonde exchanges zijn uiteraard geregistreerde bedrijven, aantoonbaar betrouwbaar en hebben een goede reputatie in en buiten Nederland. Van alle exchanges kun je de Kamer van Koophandel inschrijving bekijken in het register en de gegevens inzien. Dankzij de inschrijving van ons handelsregister is het mogelijk om iDEAL aan te bieden. Dit is erg makkelijk voor Nederlandse bezoekers, waardoor betalingen direct en gemakkelijk verwerkt kunnen worden. Iedere broker heeft een andere missie, zo is die van Coinmerce anders dan die van Bybit. Kies de broker met de missie die het beste bij jou past.

Welke Quantstamp exchange is de beste?

Een Quantstamp exchange kiezen is voor de één een stuk moeilijker dan voor de ander. Je moet een doel voor ogen hebben om een gedegen keuze te maken. Een aantal doelen zijn:

 • Tegen de laagste prijs Quantstamp kopen (scherpe prijzen)
 • Veel geholpen worden bij je aan- of verkoop (goede klantenservice)
 • Veel keuze hebben tussen verschillende munten (groot assortiment)

Ga voor jezelf eerst dus na wat je zoekt in een exchange om zo de beste exchange voor jezelf te kiezen.

Wat kan ik nog meer naast Quantstamp kopen?

Wist je dat je naast Quantstamp kopen nog veel meer kan op exchange? Zo kun je uiteraard QSP verkopen en hiervoor de huidige waarde als tegoed krijgen in je account. Net als het aankopen kan verkopen met slechts een paar klikken. Het tegoed kun je gebruiken om nieuwe munten te kopen of je laat het uitbetalen op rekening. Om je uit te laten betalen heb je een IBAN-rekening nodig. Als je portfolio eenmaal is uitgegroeid tot een bepaalde waarde waarvan jij denkt dat dit veiliger opgeslagen moet worden. Dan kun je je cryptovaluta opnemen en laten storten op bijvoorbeeld je desktop wallet of je Nano Ledger S. Andersom is het ook mogelijk om munten weer te storten op je rekening bij de broker.

Plaats een reactie