Populous kopen met iDEAL

Populous (PPT) kopen met iDEAL

Waar kan ik Populous kopen met iDEAL?

Op deze pagina vind je alle Nederlandse brokers waar je Populous (PPT) met iDEAL kunt kopen. Bekijk ons overzicht met alle Populous exchanges van Nederland waar je met makkelijke betaalmethodes kunt betalen.

Broker Omschrijving  
Populous met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Populous met iDEAL kopen bij Coinmerce 350+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek
Populous met iDEAL kopen bij Bitqist 350+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Populous met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Wij hebben Bitcoin Meester bovenaan de lijst geplaatst vanwege de gunstige prijzen, goede klantenservice en eenvoudige exchanges. Dit betekent natuurlijk niet dat dit de beste Populous exchange van Nederland is. Alle bovenstaande brokers die PPT verkopen hebben een goede reputatie opgebouwd in Nederland en zelfs in het buitenland. Het is een persoonlijke keuze welke exchange het beste bij jou past en hangt af van wat jij zoekt in een aanbieder. Wij hebben de volgorde bepaald op basis van de volgende, voor ons, belangrijke punten:

 • Is het geschikt voor beginners? Kun je als beginner of als persoon zonder technische kennis met gemak PPT kopen?
 • Zijn de prijzen eerlijk? Kun je hier goedkoop Populous kopen en worden er geen woekerprijzen gerekend?
 • Hoeveel cryptovaluta is er beschikbaar? Is het mogelijk om een redelijk portfolio samen te stellen?
 • In hoeverre word je geholpen bij je aankoop, verkoop, vragen of problemen?

Wij hebben redelijk wat ervaring met bovenstaande bedrijven en hebben ze op deze punten getest. Het blijft onze mening en het kan zo zijn dat bijvoorbeeld Coinmerce beter bij jouw wensen past. Doe zelf ook wat onderzoek naar bovenstaande bedrijven en ga voor jezelf na wat jij zoekt in een broker. Gezien het verschil in het assortiment komt het regelmatig voor dat er meerdere brokers nodig zijn om tot een ‘volledig’ portfolio te komen.

Waar kan ik Populous kopen met iDEAL?
Hoe Populous kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe PPT bewaren in Populous wallet?
Voordelen Populous kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Populous te kopen

Hoe Populous kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

Alle brokers op deze pagina hebben het kinderlijk eenvoudig gemaakt om met minimale inspanning te beschikken over o.a. PPT-munten (op de Bybit exchange na, hier is wat meer technische kennis voor vereist). Met een paar klikken op de knop kun je bij o.a. Bitcoin Meester en Coinmerce cryptovaluta kopen, verkopen, storten of opnemen. Wij hebben een eenvoudige aankoop stappenplan voor je samengesteld om Populous te kopen bij de Bitcoin Meester exchange. Volg het stappenplan en je beschikt binnen no-time over PPT-munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Populous kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 PPT.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Populous (PPT)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Populous gekocht

Hoe PPT bewaren in Populous wallet?

De brokers op deze pagina hebben het zó makkelijk voor je gemaakt dat je zelfs niet eens meer een wallet nodig hebt. Voor de meeste cryptovaluta is het namelijk noodzakelijk dat je per munt aparte walletsoftware installeert op je computer. Hierdoor moet je soms zelfs de gehele blockchain downloaden van bepaalde munten en dat kost niet alleen veel tijd, maar neemt ook veel schijfruimte in beslag. Bitcoin Meester heeft zijn systemen zo ontwikkelt dat je deze aparte software niet meer nodig hebt en dat je alles veilig kunt opslaan op de Bitcoin Meester server. Hierdoor is de drempel nog lager om te investeren in een munt als Populous (PPT). De brokers bieden een portaal waar je al je munten kunt opslaan en beheren. Een groot gedeelte van de munten worden offline opgeslagen, zodat niemand met een internetconnectie bij de munten kan en het dus extra veilig is tegen hackers.

Veiligheid is belangrijk

Wij raden iedere investeerder aan op standaard 2-staps-verificatie in te schakelen door middel van Google Authenticator. Deze app is verkrijgbaar in de Play Store (Android) en in de App Store (Apple iOS). Daarnaast raden wij ook aan om unieke en sterke wachtwoorden te gebruiken, hiervoor kan je een wachtwoordkluis gebruiken als LastPass. Accounts bij exchanges als Coinmerce en Bitcoin Meester zijn erg in trek bij hackers, omdat zij er geld mee kunnen verdienen. Wees dit soort mensen een stap voor en beveilig je account goed. Naast een goede beveiliging is het raadzaam om je munten in eigen beheer te bewaren, zeker als je portfolio aardig in waarde oploopt. Dit kan door gebruik te maken van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Als je de munten in eigen beheer hebt dan ben jij zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. De kans is groter dat een broker of een exchange gehacked wordt dan jouw computer. Brokers laten hun portalen en systemen regelmatig testen door white hat hackers, maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is dat ze gehacked kunnen worden. Kortom, klein gedeelte van je portfolio bij een exchange laten staan en munten voor de lange termijn in eigen beheer houden.

Voordelen Populous kopen bij Bitcoin Meester

 1. Aanbod van 100 cryptocurrencies voor een scherpe prijs
 2. Spaar met je VIP Status voor 1,75% korting per transactie
 3. Perfect geschikt voor beginnende en niet technische handelaren
 4. Eigen wallet is niet nodig om Populous te bewaren of te beheren
 5. Snelle en goede Nederlandse support (test het zelf!)

Exchange kiezen om Populous te kopen

Het kiezen van een exchange die goed bij jou past is niet makkelijk. Wij raden je sowieso aan om even een kijkje te nemen bij de brokers die wij tonen in het overzicht. Zo kun je makkelijker een keuze maken tussen alle Populous aanbieders van Nederland. Alle getoonde exchanges zijn uiteraard geregistreerde bedrijven, aantoonbaar betrouwbaar en hebben een goede reputatie in en buiten Nederland. Van alle exchanges kun je de Kamer van Koophandel inschrijving bekijken in het register en de gegevens inzien. Dankzij de inschrijving van ons handelsregister is het mogelijk om iDEAL aan te bieden. Dit is erg makkelijk voor Nederlandse bezoekers, waardoor betalingen direct en gemakkelijk verwerkt kunnen worden. Iedere broker heeft een andere missie, zo is die van Bitcoin Meester anders dan die van Coinmerce. Kies de broker met de missie die het beste bij jou past.

Welke Populous exchange is de beste?

Een Populous exchange kiezen is voor de één een stuk moeilijker dan voor de ander. Je moet een doel voor ogen hebben om een gedegen keuze te maken. Een aantal doelen zijn:

 • Tegen de laagste prijs Populous kopen (scherpe prijzen)
 • Veel geholpen worden bij je aan- of verkoop (goede klantenservice)
 • Veel keuze hebben tussen verschillende munten (groot assortiment)

Ga voor jezelf eerst dus na wat je zoekt in een exchange om zo de beste exchange voor jezelf te kiezen.

Wat kan ik nog meer naast Populous kopen?

Wist je dat je naast Populous kopen nog veel meer kan op exchange? Zo kun je uiteraard PPT verkopen en hiervoor de huidige waarde als tegoed krijgen in je account. Net als het aankopen kan verkopen met slechts een paar klikken. Het tegoed kun je gebruiken om nieuwe munten te kopen of je laat het uitbetalen op rekening. Om je uit te laten betalen heb je een IBAN-rekening nodig. Als je portfolio eenmaal is uitgegroeid tot een bepaalde waarde waarvan jij denkt dat dit veiliger opgeslagen moet worden. Dan kun je je cryptovaluta opnemen en laten storten op bijvoorbeeld je desktop wallet of je Nano Ledger S. Andersom is het ook mogelijk om munten weer te storten op je rekening bij de broker.

Plaats een reactie