Modum kopen met iDEAL

Modum (MOD) kopen met iDEAL

Waar kan ik Modum kopen met iDEAL?

Je kunt Modum (MOD) met iDEAL kopen bij meerdere Nederlandse brokers. In onderstaande lijst kun je alle Modum exchanges van Nederland vinden waar je als beginner gemakkelijk kunt starten.

Broker Omschrijving  
Modum met iDEAL kopen bij Coinmerce 350+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek
Modum met iDEAL kopen bij Bitqist 350+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Modum met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Hoewel wij Coinmerce bovenaan hebben gezet betekent dit niet meteen dat dit de beste MOD exchange van Nederland is. Alle partijen die wij tonen op cryptokopenmetideal.nl zijn betrouwbare brokers die de afgelopen tijd een goede naam hebben gemaakt. De meeste brokers zijn niet alleen actief in Nederland, maar zelfs door heel Europa. Iedere broker heeft zijn eigen voor- en nadelen waardoor ze perfect geschikt zijn voor verschillende gebruikers met verschillende eisen. Wij hebben gekozen voor deze volgorde op basis van de volgende eigenschappen van de exchange:

 • Eenvoud, hoe makkelijk is het voor een beginner om hier MOD te kopen?
 • Tarieven, kun je hier tegen een lage fee en dus goedkoop Modum kopen?
 • Assortiment, hoeveel munten heeft de broker in zijn assortiment (en wordt dit regelmatig aangevuld)?
 • Support, word je snel geholpen bij vragen en wanneer krijg je hulp?

De volgorde is dus redelijk gebaseerd op onze mening, en waarvan wij denken welke broker het beste bij onze bezoekers past. Uiteraard kan het zijn dat bijvoorbeeld Bybit beter bij jou past dan Coinmerce. Staar je dus niet blind op onze volgorde, maar kijk even bij alle exchanges die wij hier opsommen. Een keuze voor de juiste broker is namelijk meer een persoonlijke keuze. Wij zien ook vaak dat verschillende brokers gecombineerd worden om zo een volledig portfolio te krijgen.

Waar kan ik Modum kopen met iDEAL?
Hoe Modum kopen met iDEAL bij Coinmerce?
Hoe MOD bewaren in Modum wallet?
Voordelen Modum kopen bij Coinmerce
Exchange kiezen om Modum te kopen

Hoe Modum kopen met iDEAL bij Coinmerce?

De systemen van bovenstaand brokers zijn zo ingericht dat ze zeer eenvoudig en intuïtief werken voor de beginnende investeerder (op de Bybit exchange na, deze is geschikt voor de iets ervaren trader). Ondanks dat hebben wij toch een korte handleiding geschreven om MOD te kopen bij de Coinmerce exchange. Door onderstaande handelingen uit te voeren kun je eenvoudig als starter investeren in cryptovaluta.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Modum kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 MOD.

 1. Ga naar de exchange Coinmerce
 2. Klik op Download en kies voor de iOS app, Android app of de WebApp
 3. Selecteer Modum (MOD), geef de hoeveelheid op en klik op Kopen
 4. Registreer een account en voer je (echte) gegevens in
 5. Verifieer je gegevens, zoals je e-mailadres, bankrekening en eventueel je identiteit
 6. Na aankoop heb je Modum gekocht

Hoe MOD bewaren in Modum wallet?

Het voordeel van bovenstaande exchanges is dat je geen externe wallet nodig hebt. Alles wordt verzorgd door Coinmerce en opgeslagen in de wallets van deze brokers. Dit maakt het enorm makkelijk om te investeren in cryptovaluta zonder dat enige technische kennis vereist is. Een groot gedeelte van de munten worden opgeslagen in offline wallets die geen toegang hebben tot het internet. Zo heb je met het Coinmerce portaal een alles-in-één omgeving waar je niet alleen Modum kunt kopen of verkopen, maar ook kunt beheren.

Veiligheid voorop

Zorg er altijd voor dat je 2-staps-verificatie inschakelt bij alle accounts die je aanmaakt bij bovenstaande brokers. Ook is het verstandig om niet dezelfde wachtwoorden te gebruiken. Hackers vinden accounts waar geld (of crypto) te halen valt, erg interessant en proberen maar al te graag binnen te komen. Coinmerce geeft natuurlijk aan dat zij regelmatig hun portalen en systemen testen op lekken en beveiligingsrisico’s, maar wij raden je aan om een groot gedeelte van je crypto in eigen beheer te houden. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Door je munten in eigen beheer te houden ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je munten en ben je bij een hack van een broker niet alles kwijt.

Voordelen Modum kopen bij Coinmerce

 1. Meer dan 70 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Overal traden met een iOS en Android app
 3. Geschikt voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op Modum op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice
 6. Crypto Tikkies en betaalverzoeken versturen

Exchange kiezen om Modum te kopen

Wij begrijpen dat je door de lange lijst van Modum aanbieders moeilijk een keuze kunt maken. Wij willen voorop stellen dat er geen verkeerde keuze is. Alle exchanges zijn betrouwbaar, zijn Nederlandse bedrijven met een KvK-inschrijving en hebben een goede reputatie op het internet. Doordat ze gevestigd zijn in Nederland is het mogelijk om betaalmethodes als iDEAL aan te bieden. In de meeste gevallen ondersteunen zij nog andere betaalmogelijkheden, zoals bankoverschrijving of Bancontact.

De brokers Coinmerce en Bybit zijn totaal verschillend van elkaar, maar bieden de oplossing voor twee verschillende gebruikersgroepen. Ze hebben beide een scherpe prijs en proberen op bepaalde punten uit te springen.

Welke Modum exchange is de beste?

Om een Modum exchange te kiezen die het beste bij jou past moet je eerst weten wat jij graag wilt bereiken. Stel je wilt tegen de laagste prijs Modum kopen, dan is het verstandig om een exchange te kiezen die weinig extra kosten heeft. Als je heel weinig technische kennis hebt, maar toch wilt investeren met begeleiding, kies dan de exchange met de beste klantenservice. Formuleer dus eerst goed je doelen die je wilt bereiken voordat je een MOD exchange kiest.

Wat kan ik nog meer naast Modum kopen?

Als beginnende investeerder wil je natuurlijk kopen, maar je kunt nog veel meer op een exchange. Zo kun je je Modum weer verkopen als je denkt dat dit het juiste moment is om uit te stappen. Het verkopen is binnen enkele klikken gebeurd en hiervoor ontvang je euro’s als tegoed in je account. Je kunt besluiten om deze weer te gebruiken om in een andere munt te investeren of je kunt het uit laten betalen op je IBAN rekening. Ook kun je je cryptovaluta van de exchange opnemen om bijvoorbeeld op je hardware wallet te plaatsen of te storten vanaf een Modum wallet in eigen beheer.

Plaats een reactie