ChainLink kopen met iDEAL

ChainLink (LINK) kopen met iDEAL

Waar kan ik ChainLink kopen met iDEAL?

ChainLink (LINK) met iDEAL kopen kan eenvoudig bij Nederlandse exchanges. Zie onderstaande lijst voor alle ChainLink exchanges van Nederland.

Broker Omschrijving  
ChainLink met iDEAL kopen bij Bitvavo 155+ munten, goedkoopste exchange, makkelijk voor beginners, rente over je crypto, app en support in NL
Tijdelijk GRATIS € 1000 handelen
Bezoek
ChainLink met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
ChainLink met iDEAL kopen bij Coinmerce 140+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek
ChainLink met iDEAL kopen bij Bitqist 140+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
ChainLink met iDEAL kopen bij Binance 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Uiteraard betekent dit niet dat Bitcoin Meester de beste LINK exchange is van Nederland. Alle bovenstaande exchanges zijn betrouwbaar en hebben hun eigen voor- en nadelen. De volgorde van bovenstaande brokers en exchanges is bepaald door een combinatie van de volgende factoren:

 • Gemak, is het eenvoudig om voor de beginnende investeerder hier LINK te kopen?
 • Prijzen, kun je hier tegen lage fees en eerlijke prijzen goedkoop ChainLink kopen?
 • Aanbod, is het assortiment groot genoeg om veel (populaire) munten te kopen?
 • Klantenservice, word je voldoende geholpen bij aankoop, verkoop en aftersales?

Het kan zo zijn dat een andere exchange beter past bij jouw doelstellingen en eisen. Neem gerust een kijkje bij de overige exchanges om een weloverwogen keuze te maken. Ook is het mogelijk om meerdere exchanges te combineren, zeker als de munten die jij graag wilt verspreid zijn over meerdere brokers.

Waar kan ik ChainLink kopen met iDEAL?
Hoe ChainLink kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe LINK opslaan in ChainLink wallet?
Voordelen ChainLink kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om ChainLink te kopen

Hoe ChainLink kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

Zoals je kunt zien staat Bitcoin Meester bovenaan de lijst met exchanges. Dit is omdat je hier gemakkelijk én goedkoop ChainLink kunt kopen. Door onderstaande handelingen uit te voeren kun je eenvoudig beschikken over LINK munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een ChainLink kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 LINK.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter ChainLink (LINK)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je ChainLink gekocht

Hoe LINK opslaan in ChainLink wallet?

Als je gebruikmaakt van Bitcoin Meester heb je geen externe wallet nodig. Alle munten kunnen opgeslagen worden op de systemen van deze partij, zo ook ChainLink. Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten cold storage, dat houdt in dat de cryptovaluta niet op systemen worden opgeslagen die toegang hebben tot het internet. Let wel op, niet alle brokers bieden de ondersteuning om ook cryptovaluta op te slaan en bij sommige brokers heb je eigen wallet software nodig.

Veiligheid voorop

Schakel altijd tweestapsverificatie in voor al je accounts waar je cryptovaluta hebt staan. Dit maakt het moeilijker voor hackers om je account binnen te dringen. Hoewel Bitcoin Meester zegt dat haar systemen veilig zijn en dat zij juiste beveiligingsmaatregelingen hebben genomen, raden wij iedereen aan om je LINK in eigen beheer te houden. Dit kan door middel van een desktop wallet of een hardware wallet. Een bekende en veelgebruikte hardware wallet is de Ledger Nano S. Door je munten in eigen beheer te houden ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je munten en ben je bij een hack van een broker niet alles kwijt.

 1. Meer dan 100 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Verhoog VIP Status en krijg tot 1,75% korting
 3. Uitermate voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op ChainLink op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice

Exchange om ChainLink te kopen

Er zijn altijd wel verschillende plekken waar je ChainLink kunt kopen, maar hoe maak jij de juiste keuze? Allereerst zijn alle getoonde LINK exchanges en brokers op deze pagina betrouwbare Nederlandse partijen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Alle gegevens zijn inzichtelijk in het handelsregister en kan door iedereen opgevraagd worden. Doordat deze brokers zich gevestigd hebben in Nederland is het hier mogelijk om gemakkelijk met iDEAL te betalen. Naast deze betaalmethode zijn vaak ook andere betaalmethodes mogelijk als: bankoverschrijving en Bancontact.

De brokers Bitcoin Meester en Coinmerce onderscheiden zich op verschillende vlakken, maar concurreren sterk met elkaar. Zo proberen ze allemaal op één of meerdere punten uit te blinken.

Welke ChainLink exchange is de beste?

Alle getoonde ChainLink exchanges zijn goed, maar je moet goed kijken wat jouw wensen en eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk ChainLink kopen, kies dan de broker met de laagste kosten/fees. Wil je snelle reactie en veel hulp bij je aankoop van LINK, kies dan de broker met de beste klantenservice. Wil je zoveel mogelijk keuze, kies dan de broker met het grootste assortiment.

Wat kan ik nog meer naast ChainLink kopen?

Naast LINK kopen, kun je uiteraard ook weer je ChainLink verkopen tegen euro’s. Deze euro’s kun je weer uit laten betalen op je bankrekening. Ook kan je, als je al beschikt over cryptovaluta, munten storten in je account of juist eraf halen om te bewaren in eigen beheer.

Plaats een reactie