Bitcoin SV kopen met iDEAL

Bitcoin SV (BCHSV) kopen met iDEAL

Waar kan ik Bitcoin SV kopen met iDEAL?

Overzicht van alle Nederlandse exchanges waar je eenvoudig Bitcoin SV (BCHSV) met iDEAL kopen kan. Kies uit alle Bitcoin SV exchanges:

BrokerOmschrijving 
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij Bitvavo58+ munten, goedkoopste exchange, makkelijk voor beginners, iOS en Android app, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Tijdelijk GRATIS € 1000 handelen
Bezoek
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij Coinmerce140+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands supportBezoek
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij Knaken10 munten, perfect voor beginners, lage fees, geen wallet software nodig en Nederlandse supportBezoek
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij BTC Direct5 munten, beginner-proof en Nederlandse supportBezoek
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij Binance250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek
Bitcoin SV met iDEAL kopen bij Litebit50+ munten, geschikt beginners, geen wallet software nodig en Nederlandse supportBezoek

Wij hebben Bitvavo geselecteerd als de beste Bitcoin SV exchange van Nederland vanwege de eerlijke handelsprijzen, het betrouwbare platform en positieve ervaringen van gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in Bitcoin SV dan is dit de makkelijkste exchange om met iDEAL deze munt te kopen. Doe altijd zelf voldoende onderzoek naar de exchanges die je voorgeschoteld krijgt. Dat wij Bitvavo bovenaan de lijst plaatsen, maakt het natuurlijk niet de beste Bitcoin SV exchange voor jou. Een exchange is namelijk een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met waar jij naar opzoek bent. Om een goede keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Kan ik hier makkelijk BCHSV kopen en eventueel weer verkopen?
 • Reken zij hier eerlijke prijzen en hoe hoog zijn de fees? Kan ik hier hier goedkoop Bitcoin SV kopen?
 • Kan ik hier mijn volledige portfolio samenstellen en is het assortiment toereikend?
 • Kan ik de klantenservice aanspreken bij problemen of vragen en hoe snel reageren zij?

Om alle brokers te testen hebben wij ons aangemeld bij alle bovenstaande exchanges. Uiteraard hebben wij ook overal (meerdere) transacties verricht. De volgorde is bepaald op basis van bovenstaande vragen, maar blijft onze persoonlijke keuze. Het kan zo zijn dat Bitcoin Meester beter bij jouw doelen past. Je bent niet verplicht om slechts één exchange te gebruiken. Wij zien dat onze bezoekers zich aanmelden bij meerdere exchanges om zo een groter portfolio te krijgen. Ook kunnen zij zo bekijken welke exchange het beste voor hun werkt.

Waar kan ik Bitcoin SV kopen met iDEAL?
Hoe Bitcoin SV kopen met iDEAL bij Bitvavo?
Hoe BCHSV bewaren in Bitcoin SV wallet?
Voordelen Bitcoin SV kopen bij Bitvavo
Exchange kiezen om Bitcoin SV te kopen

Hoe Bitcoin SV kopen met iDEAL bij Bitvavo?

De portalen zijn zo ingericht dat het eenvoudig wordt om Bitcoin SV met iDEAL te kopen. Iets wat alle brokers gemeen hebben is dat zij als doel hebben om gemakkelijk cryptovaluta aan te bieden. Het moet dan ook voor iedereen, zelfs voor mensen zonder technische kennis, mogelijk zijn om te investeren in digitale valuta’s. In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct BCHSV met iDEAL te kopen, zoals bij de Binance exchange. Hiervoor is meer technische kennis noodzakelijk. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over BCHSV-munten bij Bitvavo.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Bitcoin SV kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 BCHSV.

 1. Ga naar de exchange Bitvavo
 2. Klik op Aan de Slag om een account aan te maken (of Maak een account aan)
 3. Voer je (echte) gegevens in en verifieer je e-mailadres
 4. Verifieer overige gegevens, zoals je mobiele telefoonnummer, bankrekening en eventueel je identiteit
 5. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL om je account aan te vullen met tegoed
 6. Klik achter Bitcoin SV (BCHSV) op Kopen
 7. Geef aan hoeveel euro je wilt investeren en klik op Doorgaan
 8. Na bevestiging heb jij succesvol Bitcoin SV gekocht!

Hoe BCHSV bewaren in Bitcoin SV wallet?

Het voordeel van bedrijven als Bitvavo is dat het zij het extreem makkelijk maken voor gebruikers. Waar je voorheen nog speciale wallet software nodig had om BCHSV te bewaren, wordt er nu automatisch een uniek Bitcoin SV adres voor je gegenereerd. Je hoeft dus niets meer te installeren op je computer of je ergens online voor aan te melden om BCHSV te bewaren. Via de wallet van Bitvavo kun je zelfs je munten volledig beheren, denk hierbij aan Bitcoin SV ontvangen en versturen. Hierdoor is het nog makkelijker om te investeren in BCHSV en is de drempel nog lager om in de cryptowereld te stappen.

Veiligheid voorop als je je met cryptovaluta bezighoudt

Alles wat online staat is een doelwit voor criminelen, zeker als het enige waarde heeft. Constant worden er accounts gehacked om vervolgens alle cryptovaluta te stelen. Je moet je dus goed bewapenen tegen deze hackers, wij raden je aan om de volgende beveiligingsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik bij registratie geen e-mailadres dat ooit buitgemaakt is bij grote hacks
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Bitvavo
 3. Genereer een sterk en uniek wachtwoord voor alle accounts waar je cryptovaluta bewaard
 4. Schakel na registratie altijd 2-staps-verificatie in. Hiervoor heb je een smartphone nodig en de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker. De regel is over het algemeen om alleen geld/crypto bij een exchange te laten staan waarmee je handelt

Zorg er altijd voor dat je deze vijf stappen doorlopen hebt. Je maakt het hackers op die manier moeilijker, waardoor ze overgaan naar makkelijkere prooien. Als een crimineel eenmaal toegang heeft tot je account en het geld verstuurt naar zijn eigen adres, dan is er niemand meer die er wat aan kan doen. Bij een groter portfolio is het verstandig om je BCHSV-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Op die manier beheer je je eigen private keys en ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Bitvavo gehacked kan worden. Over het algemeen ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Bitcoin SV kopen bij Bitvavo

 1. Meer dan 45 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 3. Perfect geschikt voor beginnende investeerders
 4. Geen software nodig op Bitcoin SV op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice
 6. Handige tools, zoals koersen inzien en statistieken voor je portfolio

Exchange kiezen om Bitcoin SV te kopen

Het kiezen van een geschikte Bitcoin SV exchange is niet makkelijk, zeker als je een beginner bent. Als je je zorgen maakt over de betrouwbaarheid van een exchange, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws. Alle getoonde Bitcoin SV exchanges zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van Binance, dit is een populaire internationale exchange. Het feit dat deze bedrijven ingeschreven staan bij ons Handelsregister betekent dat de bestuurders met naam en toenaam staan geregistreerd en zich moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Daarbij kunnen ze ook Bitcoin SV met de betaalmethode iDEAL aanbieden, alleen bedrijven met een KvK-nummer mogen dit aanbieden.

Welke Bitcoin SV exchange is de beste?

Er is simpelweg geen beste Bitcoin SV exchange, ze zijn allemaal namelijk goed op hun eigen manier. Er is dus ook geen verkeerde keuze, en iedere broker kan jou veilig voorzien van cryptocurrency. Het enige verschil tussen de brokers is het achterliggende systeem, de transactiekosten, het assortiment en de klantenservice. De ene broker is simpelweg heel erg goedkoop, terwijl je bij de andere voor extra kortingen kan sparen. Je kunt je keuze baseren op basis van de eisen die jij stelt. Bepaalde eisen kunnen zijn:

 • Zo goedkoop mogelijk Bitcoin SV kopen
 • Ruim assortiment aan verschillende crypto’s
 • Altijd snel antwoord op je vragen, zeven dagen per week
 • Tools om technische analyses uit te voeren

Dit is slechts een klein aantal eisen die gebruikers kunnen hebben. Neem gerust een kijkje bij alle brokers die weergegeven worden en bekijk het portaal en de bijzondere functionaliteiten.

Wat kan ik nog meer naast Bitcoin SV kopen?

Bij Bitvavo kun je natuurlijk veel meer dan alleen Bitcoin SV kopen. Je kunt hier je volledige portfolio opbouwen met interessante munten die de broker aanbiedt. De broker is zo ingericht dat je hier kan handelen, en dus niet alleen kan kopen, maar ook kan verkopen. De processen zijn zo ingericht dat dit met een paar simpele muisklikken gedaan kan worden. Als het eenmaal tijd is om Bitcoin SV te verkopen dan wordt het tegoed bijgeschreven in je account. De truc van handelen in cryptovaluta is dat je Bitcoin SV voor een lage prijs inkoopt en deze weer tegen een hogere prijs verkoopt. Het verschil is dan jouw winst, en kun je laten uitbetalen of opnieuw investeren in een ander interessant project. Bitvavo faciliteert ook jouw persoonlijke BCHSV wallet, hiermee kun je alle BCHSV-munten volledig beheren.

Een reactie plaatsen