Bitcoin Diamond kopen met iDEAL

Bitcoin Diamond (BCD) kopen met iDEAL

Waar kan ik Bitcoin Diamond kopen met iDEAL?

Bitcoin Diamond (BCD) met iDEAL kopen kan eenvoudig bij Nederlandse exchanges. Zie onderstaande lijst voor alle Bitcoin Diamond exchanges van Nederland.

BrokerOmschrijving
Bitcoin Diamond met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Bitcoin Diamond met iDEAL kopen bij Coinmerce140+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands supportBezoek
Bitcoin Diamond met iDEAL kopen bij Binance250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Uiteraard betekent dit niet dat Bitcoin Meester de beste BCD exchange is van Nederland. Alle bovenstaande exchanges zijn betrouwbaar en hebben hun eigen voor- en nadelen. De volgorde van bovenstaande brokers en exchanges is bepaald door een combinatie van de volgende factoren:

 • Gemak, is het eenvoudig om voor de beginnende investeerder hier BCD te kopen?
 • Prijzen, kun je hier tegen lage fees en eerlijke prijzen goedkoop Bitcoin Diamond kopen?
 • Aanbod, is het assortiment groot genoeg om veel (populaire) munten te kopen?
 • Klantenservice, word je voldoende geholpen bij aankoop, verkoop en aftersales?

Het kan zo zijn dat een andere exchange beter past bij jouw doelstellingen en eisen. Neem gerust een kijkje bij de overige exchanges om een weloverwogen keuze te maken. Ook is het mogelijk om meerdere exchanges te combineren, zeker als de munten die jij graag wilt verspreid zijn over meerdere brokers.

Waar kan ik Bitcoin Diamond kopen met iDEAL?
Hoe Bitcoin Diamond kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe BCD opslaan in Bitcoin Diamond wallet?
Voordelen Bitcoin Diamond kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Bitcoin Diamond te kopen

Hoe Bitcoin Diamond kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

Zoals je kunt zien staat Bitcoin Meester bovenaan de lijst met exchanges. Dit is omdat je hier gemakkelijk én goedkoop Bitcoin Diamond kunt kopen. Door onderstaande handelingen uit te voeren kun je eenvoudig beschikken over BCD munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Bitcoin Diamond kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 BCD.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Bitcoin Diamond (BCD)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Bitcoin Diamond gekocht

Hoe BCD opslaan in Bitcoin Diamond wallet?

Als je gebruikmaakt van Bitcoin Meester heb je geen externe wallet nodig. Alle munten kunnen opgeslagen worden op de systemen van deze partij, zo ook Bitcoin Diamond. Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten cold storage, dat houdt in dat de cryptovaluta niet op systemen worden opgeslagen die toegang hebben tot het internet. Let wel op, niet alle brokers bieden de ondersteuning om ook cryptovaluta op te slaan en bij sommige brokers heb je eigen wallet software nodig.

Veiligheid voorop

Schakel altijd tweestapsverificatie in voor al je accounts waar je cryptovaluta hebt staan. Dit maakt het moeilijker voor hackers om je account binnen te dringen. Hoewel Bitcoin Meester zegt dat haar systemen veilig zijn en dat zij juiste beveiligingsmaatregelingen hebben genomen, raden wij iedereen aan om je BCD in eigen beheer te houden. Dit kan door middel van een desktop wallet of een hardware wallet. Een bekende en veelgebruikte hardware wallet is de Ledger Nano S. Door je munten in eigen beheer te houden ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je munten en ben je bij een hack van een broker niet alles kwijt.

Voordelen Bitcoin Diamond kopen bij Bitcoin Meester

 1. Aanbod van 100 cryptocurrencies voor een scherpe prijs
 2. Spaar met je VIP Status voor 1,75% korting per transactie
 3. Perfect geschikt voor beginnende en niet technische handelaren
 4. Eigen wallet is niet nodig om Bitcoin Diamond te bewaren of te beheren
 5. Snelle en goede Nederlandse support (test het zelf!)

Exchange om Bitcoin Diamond te kopen

Er zijn altijd wel verschillende plekken waar je Bitcoin Diamond kunt kopen, maar hoe maak jij de juiste keuze? Allereerst zijn alle getoonde BCD exchanges en brokers op deze pagina betrouwbare Nederlandse partijen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Alle gegevens zijn inzichtelijk in het handelsregister en kan door iedereen opgevraagd worden. Doordat deze brokers zich gevestigd hebben in Nederland is het hier mogelijk om gemakkelijk met iDEAL te betalen. Naast deze betaalmethode zijn vaak ook andere betaalmethodes mogelijk als: bankoverschrijving en Bancontact.

De brokers Bitcoin Meester en Coinmerce onderscheiden zich op verschillende vlakken, maar concurreren sterk met elkaar. Zo proberen ze allemaal op één of meerdere punten uit te blinken.

Welke Bitcoin Diamond exchange is de beste?

Alle getoonde Bitcoin Diamond exchanges zijn goed, maar je moet goed kijken wat jouw wensen en eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk Bitcoin Diamond kopen, kies dan de broker met de laagste kosten/fees. Wil je snelle reactie en veel hulp bij je aankoop van BCD, kies dan de broker met de beste klantenservice. Wil je zoveel mogelijk keuze, kies dan de broker met het grootste assortiment.

Wat kan ik nog meer naast Bitcoin Diamond kopen?

Naast BCD kopen, kun je uiteraard ook weer je Bitcoin Diamond verkopen tegen euro’s. Deze euro’s kun je weer uit laten betalen op je bankrekening. Ook kan je, als je al beschikt over cryptovaluta, munten storten in je account of juist eraf halen om te bewaren in eigen beheer.

Een reactie plaatsen