Bitcoin Cash kopen met PayPal

Bitcoin Cash (BCH) kopen met PayPal

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen met PayPal?

Er zijn weinig Bitcoin Cash brokers die de betaalmogelijkheid PayPal aanbieden. Wij hebben hier een overzicht van gemaakt:

BrokerOmschrijving 
Bitcoin Cash met PayPal kopen bij eToroDirect storten met PayPal, lage handelskosten, 17+ munten en zeer bekend bedrijf van aandelenhandel.Bezoek

Disclaimer: 66% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

In het overzicht kan je precies zien welke Bitcoin Cash brokers PayPal aanbieden als betaalmethode. Je kan ervan uitgaan dat dit veilige bedrijven zijn die een goede reputatie hebben opgebouwd in Nederland en België. Je kan er dus vanuit gaan dat alle brokers betrouwbaar zijn en daadwerkelijk leveren. Bitcoin Cash kopen met iDEAL is heel eenvoudig, maar investeren in Bitcoin Cash met PayPal gaat vaak met een omweg. Gelukkig is het in 2020 is stukken makkelijker geworden.

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen met PayPal?
Hoe Bitcoin Cash kopen met PayPal bij eToro?
Hoe BCH bewaren in Bitcoin Cash wallet?
Voordelen Bitcoin Cash kopen bij eToro

Hoe Bitcoin Cash kopen met PayPal bij eToro?

Het is bij eToro mogelijk om tegoed te storten met verschillende betaalmethodes. Niet alleen PayPal is beschikbaar, maar ook creditcard, UnionPay, Skrill en Neteller. Crypto kopen met iDEAL is hier helaas niet mogelijk.

Wij hebben een stappenplan gemaakt hoe je je account kan opwaarderen met PayPal:

  1. Registreer een account bij eToro
  2. Beantwoord de vragen die gesteld worden voor de verificatie
  3. Klik op Geld storten
  4. Kies voor PayPal

Na betaling heb je succesvol tegoed gestort met PayPal. Met dit tegoed kan je Bitcoin Cash kopen, maar ook 1 van de 16 andere crypto’s.

Hoe BCH bewaren in Bitcoin Cash wallet?

In tegenstelling tot wat op andere websites staat, biedt eToro echt cryptocurrency aan. Op sommige websites staat vermeldt dat je enkel speculeert op de prijs, dat is niet waar. eToro heeft dit beleid in 2018 veranderd, waardoor je echt over BCH coins beschikt.

Je ontvangt dus voor alle crypto’s die je koopt met PayPal een eigen wallet. Je kan je BCH dus ook gewoon versturen naar een externe wallet.

Voordelen met PayPal betalen bij eToro

  • Je kan direct de munten aanschaffen
  • Geen omwegen
  • Lage fees
  • Bekend bedrijf
  • Goede klantenservice

Een reactie plaatsen