Basic Attention Token kopen met iDEAL

Basic Attention Token (BAT) kopen met iDEAL

Waar kan ik Basic Attention Token kopen met iDEAL?

Basic Attention Token (BAT) met iDEAL kopen kan eenvoudig bij Nederlandse exchanges. Zie onderstaande lijst voor alle Basic Attention Token exchanges van Nederland.

BrokerOmschrijving 
Basic Attention Token met iDEAL kopen bij Bitvavo58+ munten, goedkoopste exchange, makkelijk voor beginners, iOS en Android app, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Tijdelijk GRATIS € 1000 handelen
Bezoek
Basic Attention Token met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Basic Attention Token met iDEAL kopen bij Coinmerce140+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands supportBezoek
Basic Attention Token met iDEAL kopen bij Bitqist140+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Basic Attention Token met iDEAL kopen bij Binance250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL.Bezoek

Uiteraard betekent dit niet dat Bitvavo de beste BAT exchange is van Nederland. Alle bovenstaande exchanges zijn betrouwbaar en hebben hun eigen voor- en nadelen. De volgorde van bovenstaande brokers en exchanges is bepaald door een combinatie van de volgende factoren:

 • Gemak, is het eenvoudig om voor de beginnende investeerder hier BAT te kopen?
 • Prijzen, kun je hier tegen lage fees en eerlijke prijzen goedkoop Basic Attention Token kopen?
 • Aanbod, is het assortiment groot genoeg om veel (populaire) munten te kopen?
 • Klantenservice, word je voldoende geholpen bij aankoop, verkoop en aftersales?

Het kan zo zijn dat een andere exchange beter past bij jouw doelstellingen en eisen. Neem gerust een kijkje bij de overige exchanges om een weloverwogen keuze te maken. Ook is het mogelijk om meerdere exchanges te combineren, zeker als de munten die jij graag wilt verspreid zijn over meerdere brokers.

Waar kan ik Basic Attention Token kopen met iDEAL?
Hoe Basic Attention Token kopen met iDEAL bij Bitvavo?
Hoe BAT opslaan in Basic Attention Token wallet?
Voordelen Basic Attention Token kopen bij Bitvavo
Exchange kiezen om Basic Attention Token te kopen

Hoe Basic Attention Token kopen met iDEAL bij Bitvavo?

Zoals je kunt zien staat Bitvavo bovenaan de lijst met exchanges. Dit is omdat je hier gemakkelijk én goedkoop Basic Attention Token kunt kopen. Door onderstaande handelingen uit te voeren kun je eenvoudig beschikken over BAT munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Basic Attention Token kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 BAT.

 1. Ga naar de exchange Bitvavo
 2. Klik op Aan de Slag om een account aan te maken (of Maak een account aan)
 3. Voer je (echte) gegevens in en verifieer je e-mailadres
 4. Verifieer overige gegevens, zoals je mobiele telefoonnummer, bankrekening en eventueel je identiteit
 5. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL om je account aan te vullen met tegoed
 6. Klik achter Basic Attention Token (BAT) op Kopen
 7. Geef aan hoeveel euro je wilt investeren en klik op Doorgaan
 8. Na bevestiging heb jij succesvol Basic Attention Token gekocht!

Hoe BAT opslaan in Basic Attention Token wallet?

Als je gebruikmaakt van Bitvavo heb je geen externe wallet nodig. Alle munten kunnen opgeslagen worden op de systemen van deze partij, zo ook Basic Attention Token. Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten cold storage, dat houdt in dat de cryptovaluta niet op systemen worden opgeslagen die toegang hebben tot het internet. Let wel op, niet alle brokers bieden de ondersteuning om ook cryptovaluta op te slaan en bij sommige brokers heb je eigen wallet software nodig.

Veiligheid voorop

Schakel altijd tweestapsverificatie in voor al je accounts waar je cryptovaluta hebt staan. Dit maakt het moeilijker voor hackers om je account binnen te dringen. Hoewel Bitvavo zegt dat haar systemen veilig zijn en dat zij juiste beveiligingsmaatregelingen hebben genomen, raden wij iedereen aan om je BAT in eigen beheer te houden. Dit kan door middel van een desktop wallet of een hardware wallet. Een bekende en veelgebruikte hardware wallet is de Ledger Nano S. Door je munten in eigen beheer te houden ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je munten en ben je bij een hack van een broker niet alles kwijt.

Voordelen Basic Attention Token kopen bij Bitvavo

 1. Meer dan 45 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Overal traden met de Apple iOS en Android app
 3. Perfect geschikt voor beginnende investeerders
 4. Geen software nodig op Basic Attention Token op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice
 6. Handige tools, zoals koersen inzien en statistieken voor je portfolio

Exchange om Basic Attention Token te kopen

Er zijn altijd wel verschillende plekken waar je Basic Attention Token kunt kopen, maar hoe maak jij de juiste keuze? Allereerst zijn alle getoonde BAT exchanges en brokers op deze pagina betrouwbare Nederlandse partijen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Alle gegevens zijn inzichtelijk in het handelsregister en kan door iedereen opgevraagd worden. Doordat deze brokers zich gevestigd hebben in Nederland is het hier mogelijk om gemakkelijk met iDEAL te betalen. Naast deze betaalmethode zijn vaak ook andere betaalmethodes mogelijk als: bankoverschrijving en Bancontact.

De brokers Bitvavo en Bitcoin Meester onderscheiden zich op verschillende vlakken, maar concurreren sterk met elkaar. Zo proberen ze allemaal op één of meerdere punten uit te blinken.

Welke Basic Attention Token exchange is de beste?

Alle getoonde Basic Attention Token exchanges zijn goed, maar je moet goed kijken wat jouw wensen en eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk Basic Attention Token kopen, kies dan de broker met de laagste kosten/fees. Wil je snelle reactie en veel hulp bij je aankoop van BAT, kies dan de broker met de beste klantenservice. Wil je zoveel mogelijk keuze, kies dan de broker met het grootste assortiment.

Wat kan ik nog meer naast Basic Attention Token kopen?

Naast BAT kopen, kun je uiteraard ook weer je Basic Attention Token verkopen tegen euro’s. Deze euro’s kun je weer uit laten betalen op je bankrekening. Ook kan je, als je al beschikt over cryptovaluta, munten storten in je account of juist eraf halen om te bewaren in eigen beheer.

Een reactie plaatsen