AdEx (ADX) Logo

AdEx kopen met iDEAL

AdEx (ADX) kopen met iDEAL

Waar kan ik AdEx kopen met iDEAL?

AdEx (ADX) met iDEAL kopen kan eenvoudig bij Nederlandse exchanges. Zie onderstaande lijst voor alle AdEx exchanges van Nederland.

Broker Omschrijving  
AdEx met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 160+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlandse support Bezoek
AdEx met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 140+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek
AdEx met iDEAL kopen bij Bitqist 140+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
AdEx met iDEAL kopen bij Binance 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Uiteraard betekent dit niet dat Coinmerce de beste ADX exchange is van Nederland. Alle bovenstaande exchanges zijn betrouwbaar en hebben hun eigen voor- en nadelen. De volgorde van bovenstaande brokers en exchanges is bepaald door een combinatie van de volgende factoren:

 • Gemak, is het eenvoudig om voor de beginnende investeerder hier ADX te kopen?
 • Prijzen, kun je hier tegen lage fees en eerlijke prijzen goedkoop AdEx kopen?
 • Aanbod, is het assortiment groot genoeg om veel (populaire) munten te kopen?
 • Klantenservice, word je voldoende geholpen bij aankoop, verkoop en aftersales?

Het kan zo zijn dat een andere exchange beter past bij jouw doelstellingen en eisen. Neem gerust een kijkje bij de overige exchanges om een weloverwogen keuze te maken. Ook is het mogelijk om meerdere exchanges te combineren, zeker als de munten die jij graag wilt verspreid zijn over meerdere brokers.

Waar kan ik AdEx kopen met iDEAL?
Hoe AdEx kopen met iDEAL bij Coinmerce?
Hoe ADX opslaan in AdEx wallet?
Voordelen AdEx kopen bij Coinmerce
Exchange kiezen om AdEx te kopen

Hoe AdEx kopen met iDEAL bij Coinmerce?

Zoals je kunt zien staat Coinmerce bovenaan de lijst met exchanges. Dit is omdat je hier gemakkelijk én goedkoop AdEx kunt kopen. Door onderstaande handelingen uit te voeren kun je eenvoudig beschikken over ADX munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een AdEx kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 ADX.

 1. Ga naar de exchange Coinmerce
 2. Klik op Download en kies voor de iOS app, Android app of de WebApp
 3. Selecteer AdEx (ADX), geef de hoeveelheid op en klik op Kopen
 4. Registreer een account en voer je (echte) gegevens in
 5. Verifieer je gegevens, zoals je e-mailadres, bankrekening en eventueel je identiteit
 6. Na aankoop heb je AdEx gekocht

Hoe ADX opslaan in AdEx wallet?

Als je gebruikmaakt van Coinmerce heb je geen externe wallet nodig. Alle munten kunnen opgeslagen worden op de systemen van deze partij, zo ook AdEx. Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten cold storage, dat houdt in dat de cryptovaluta niet op systemen worden opgeslagen die toegang hebben tot het internet. Let wel op, niet alle brokers bieden de ondersteuning om ook cryptovaluta op te slaan en bij sommige brokers heb je eigen wallet software nodig.

Veiligheid voorop

Schakel altijd tweestapsverificatie in voor al je accounts waar je cryptovaluta hebt staan. Dit maakt het moeilijker voor hackers om je account binnen te dringen. Hoewel Coinmerce zegt dat haar systemen veilig zijn en dat zij juiste beveiligingsmaatregelingen hebben genomen, raden wij iedereen aan om je ADX in eigen beheer te houden. Dit kan door middel van een desktop wallet of een hardware wallet. Een bekende en veelgebruikte hardware wallet is de Ledger Nano S. Door je munten in eigen beheer te houden ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je munten en ben je bij een hack van een broker niet alles kwijt.

Voordelen AdEx kopen bij Coinmerce

 1. Meer dan 70 munten tegen een lage fee
 2. Met de iOS en Android app trade je vanaf iedere locatie met internet
 3. Systeem perfect geschikt voor niet technische of beginnende investeerders
 4. Wallet software installeren om AdEx te bewaren en te beheren is niet noodzakelijk
 5. De Nederlandse helpdesk helpt je snel en adequaat
 6. Verstuur betaalverzoeken (Crypto Tikkies) en voeg vrienden toe via de app

Exchange om AdEx te kopen

Er zijn altijd wel verschillende plekken waar je AdEx kunt kopen, maar hoe maak jij de juiste keuze? Allereerst zijn alle getoonde ADX exchanges en brokers op deze pagina betrouwbare Nederlandse partijen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Alle gegevens zijn inzichtelijk in het handelsregister en kan door iedereen opgevraagd worden. Doordat deze brokers zich gevestigd hebben in Nederland is het hier mogelijk om gemakkelijk met iDEAL te betalen. Naast deze betaalmethode zijn vaak ook andere betaalmethodes mogelijk als: bankoverschrijving en Bancontact.

De brokers Coinmerce en Binance onderscheiden zich op verschillende vlakken, maar concurreren sterk met elkaar. Zo proberen ze allemaal op één of meerdere punten uit te blinken.

Welke AdEx exchange is de beste?

Alle getoonde AdEx exchanges zijn goed, maar je moet goed kijken wat jouw wensen en eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk AdEx kopen, kies dan de broker met de laagste kosten/fees. Wil je snelle reactie en veel hulp bij je aankoop van ADX, kies dan de broker met de beste klantenservice. Wil je zoveel mogelijk keuze, kies dan de broker met het grootste assortiment.

Wat kan ik nog meer naast AdEx kopen?

Naast ADX kopen, kun je uiteraard ook weer je AdEx verkopen tegen euro’s. Deze euro’s kun je weer uit laten betalen op je bankrekening. Ook kan je, als je al beschikt over cryptovaluta, munten storten in je account of juist eraf halen om te bewaren in eigen beheer.

Plaats een reactie