Viberate kopen met iDEAL

Viberate (VIB) kopen met iDEAL

Waar kan ik Viberate kopen met iDEAL?

Bekijk onderstaande lijst voor alle Viberate exchanges van Nederland waar je veilig Viberate (VIB) met iDEAL kan kopen.

Broker Omschrijving  
Viberate met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek
Viberate met iDEAL kopen bij Bitqist 350+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Viberate met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Wij ontvangen updates van de verschillende brokers wanneer er nieuwe munten worden toegevoegd. Het overzicht wordt bijgewerkt wanneer een andere broker dan Bitcoin Meester of Bybit Viberate toevoegt aan het assortiment. Je kunt er dus vanuit gaan dat dit overzicht actueel en volledig is met alle betrouwbare VIB van Nederland. Het nadruk ligt op betrouwbaar en eerlijk, sommige brokers komen niet voor in de lijst omdat zij simpelweg te veel fee rekenen of (nog) geen goede reputatie hebben opgebouwd in de cryptowereld. Bitcoin Meester staat bovenaan alle exchanges, maar dat houdt niet in dat dit de beste Viberate exchange is van Nederland. Alle exchanges in de lijst zijn goed, maar ze hebben allemaal hun eigen punten waar in uitblinken. Het is afhankelijk van wat jij zoekt in een broker om een, voor jou, goede keuze te maken. Wij hebben de volgorde bepaald op basis van de volgende punten:

 • Eenvoud en gemak: kan een beginnende, niet-technische investeerder hier gemakkelijk aan- of verkopen doen?
 • Koersen: worden er eerlijke prijzen gehanteerd en kan je hier goedkoop Viberate kopen?
 • Assortiment: kan je hier veel (populaire) munten kopen?
 • Ondersteuning: word je geholpen bij aan- of verkoop?

Dit zijn lang niet voor alle investeerders belangrijke punten, maar meer gericht op de beginnende crypto handelaar. Zorg ervoor dat je goed voor jezelf formuleert wat belangrijk is en pas je keuze daarop aan. Wij hebben een korte omschrijving bij de broker geplaatst, maar wij raden je aan om altijd zelf goed onderzoek te doen. Bekijk dus alle exchanges die jou interessant lijken en maak zo een gedegen keuze. Het is uiteraard niet verplicht om bij slechts één broker te houden. Veel investeerders maken gebruik van meerdere brokers om zo verschillende systemen te testen en assortimenten te combineren.

Waar kan ik Viberate kopen met iDEAL?
Hoe Viberate kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe VIB opslaan in Viberate wallet?
Voordelen Viberate kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Viberate te kopen

Hoe Viberate kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

Het portaal van Bitcoin Meester is zo geoptimaliseerd dat iedereen met gemak hier Viberate kan kopen. Het is een kwestie van een account aanmaken, geld storten en de juiste munt kiezen om tot aankoop over te gaan. Voor degene die het nog niet precies snappen, hebben wij een korte handleiding geschreven hoe je gemakkelijk en veilig VIB-munten kan kopen.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Viberate kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 VIB.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Viberate (VIB)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Viberate gekocht

Na aankoop ontvang je een bevestiging en zie je het direct bij je account bijgeschreven worden.

Hoe VIB opslaan in Viberate wallet?

De systemen van de brokers gaan zo ver dat ze zelfs je munten opslaan in een speciaal voor jou gegenereerde Viberate wallet. Deze wallet is dus uniek en alleen voor jou aangemaakt. De wallet kun je dus ook gebruiken Viberate te ontvangen en te beheren. Voorheen moest je speciale software op je computer installeren om VIB-munten te beheren. Zeker als je veel variatie in je portfolio hebt, kost dit enorm veel tijd en ruimte op je computer. Door deze oplossing is het niet alleen makkelijker om je munten te beheren, maar je hebt ook nog eens vanaf iedere plek met internet toegang tot je account. Brokers als Bitcoin Meester en Bybit maken gebruik van offline servers om je cryptovaluta op te slaan, deze hebben dus geen toegang tot het internet. Zo proberen ze het criminelen extra moeilijk te maken om cryptovaluta te stelen.

Veiligheid is erg belangrijk!

Het gemak dat een broker biedt is ook meteen een groot gevaar. Criminelen vinden zulke accounts namelijk erg interessant, omdat er in de meeste gevallen geld of cryptovaluta te halen valt. Dit betekent dat je je account goed moet beveiligen tegen kwaadwillende. Onderneem minimaal de volgende stappen om een zo veilig mogelijke account te creëren:

 • Schakel altijd 2-stapsverificatie in. Iedere broker ondersteunt dit en het maakt het stukken moeilijker voor een hacker om je account binnen te dringen.
 • Kies (of beter nog genereer) een uniek en sterk wachtwoord. Gebruik hiervoor een wachtwoordkluis als LastPass.
 • Laat hoge bedragen of cryptovaluta voor de lange termijn nooit op een exchange of broker staan. Verstuur dit naar een wallet in eigen beheer.

Het hebben van een wallet in eigen beheer is een veilige optie om cryptovaluta te bewaren. Daarnaast ben je dan zelf ook volledig eigenaar van je munten en heb je beschikking tot je private keys. Wij raden je de volgende opties aan:

 • Een desktop wallet (Exodus.io)
 • Een hardware wallet  (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Controleer altijd of je wallet VIB-munten ondersteunt voordat je deze verstuurt!

Voordelen Viberate kopen bij Bitcoin Meester

 1. Assoriment van meer dan 100 cryptovaluta voor een eerlijke prijs
 2. Tot 1,75% korting per transactie door het VIP Status programma
 3. Geschikt voor beginnende en ervaren traders
 4. Wallet software niet meer noodzakelijk om Viberate op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse helpdesk altijd beschikbaar

Exchange om Viberate te kopen

Er is veel keuze in aanbieders om Viberate te kopen en wij begrijpen dat het voor de beginnende investeerder een moeilijke opdracht kan zijn om de juiste keuze te maken. Gelukkig zijn dit allemaal betrouwbare brokers en bestaat er geen foute keuze. Alle partijen (tenzij anders vermeldt) zijn Nederlandse bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Dit betekent niet alleen dat al hun gegevens volledig inzichtelijk zijn, maar dat zij zich ook moeten houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen. Zo moeten zij verificaties uitvoeren om precies te weten met wie zij zakendoen en worden er limieten opgesteld om witwassen tegen te gaan. Zo ongereguleerd als men vaak denkt over cryptocurrency is het niet! Het voordeel van het KvK-nummer is dat Nederlanders gemakkelijk kunnen betalen met iDEAL. Zo weet je zeker dat via een betrouwbare weg betaalt en dat je betaling direct verwerkt wordt. Voor mensen die niet uit Nederland komen wordt ook bankoverschrijving en Bancontact aangeboden.

De keuze zal voor de meeste mensen liggen tussen Bitcoin Meester en Bybit. Deze twee brokers verschillen flink van elkaar qua systemen, maar ze hebben beide eerlijke (concurrerende) prijzen. Iedere broker probeert zich op een bepaalde manier te onderscheiden.

Welke Viberate exchange is de beste?

Alle aanbieders uit het overzicht zijn goede Viberate exchanges, maar het belangrijk om te kijken of ze ook aansluiten bij jouw doel. Het kiezen van een exchange is een persoonlijke keuze en is afhankelijk van wat jij zoekt. Enkele eisen van bezoekers zijn:

 • Lage prijzen om goedkoop Viberate te kopen
 • Veel ondersteuning bij mijn aankoop
 • Trade instrumenten en indicatoren om geholpen te worden bij het traden
 • Mogelijkheid om munt tegen munt in te wisselen
 • Veel keuze en een groot assortiment

Dit zijn slechts enkele eisen en kan voor jou volledig anders zijn. Ga voor jezelf dus eerst goed na wat je wilt bereiken over enkele maanden of over een paar jaar. Bekijk alle brokers en de verschillende functionaliteiten om te kijken welke het beste bij jou past. Zoals eerder gezegd kunnen meerdere brokers ook naast elkaar gecombineerd worden. Er is dus geen beste Viberate exchange, maar alleen een beste exchange die bij jou past!

Wat kan ik nog meer naast Viberate kopen?

Een exchange wordt naast het kopen ook gebruikt om Viberate te verkopen tegen euro’s. De euro’s wordt als tegoed toegevoegd aan je rekening en hierover kun je zelf beslissen om dit uit te laten betalen op je IBAN-rekening of opnieuw te investeren. De truc is om VIB coins tegen een lage prijs in te kopen en deze weer tegen een hoge prijs te verkopen. Het verschil in prijs is je winst en kan je laten uitbetalen of opnieuw investeren. Je kunt dus echt traden op een exchange en bij de meeste brokers kun je zelfs munt tegen munt omruilen. Je kunt je unieke wallet ook gebruiken om cryptovaluta te storten of op te nemen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door munten naar je hardware wallet te sturen of juist van je hardware wallet naar een exchange te versturen.

Plaats een reactie