TrueUSD (TUSD) Logo

TrueUSD kopen met iDEAL

TrueUSD (TUSD) kopen met iDEAL

Waar kan ik TrueUSD kopen met iDEAL?

Eenvoudig TrueUSD met iDEAL kopen bij onderstaande TUSD brokers/exchanges. Kies uit alle TrueUSD brokers:

Broker Omschrijving
TrueUSD met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlandse support Bezoek
TrueUSD met iDEAL kopen bij Binance 250+ munten, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

In bovenstaand overzicht kan je exact zien bij welke brokers je TrueUSD kopen kan. Wij nemen alleen brokers en exchanges op in onze overzichten als zij een goede reputatie hebben opgebouwd. De volgorde baseren wij op basis van eerlijke handelskosten, de betrouwbaarheid van het platform en de ervaringen van handelaren. Naar ons mening is Bitcoin Meester de beste TrueUSD exchange van Nederland. Bij deze broker, maar uiteraard ook bij Binance, is het zeer eenvoudig om TrueUSD te kopen. Vergelijk het met het shoppen bij een webwinkel.

Je selecteert hoeveel TUSD je wil hebben en je rekent eenvoudig af met iDEAL. Dat Bitcoin Meester in ons lijstje op nummer 1 staat, betekent natuurlijk niet dat dit per se een goede TrueUSD exchange voor jou is. Dit is een persoonlijke keuze die je zelf moet maken en heeft te maken met je eigen eisen. Om een goede keuze te maken kan je kijken naar het volgende:

 • Is TrueUSD kopen of verkopen makkelijk genoeg voor jou? M.a.w. moet je er technische kennis voor hebben?
 • Kan je hier hier goedkoop TrueUSD kopen? Brokers en exchanges rekenen namelijk handelskosten
 • Is het assortiment groot genoeg om mijn portfolio samen te stellen?
 • Hoe snel reageert de klantenservice op mijn vragen?

Iets waar je zeker van kan zijn is dat ALLE bovenstaande brokers betrouwbaar zijn en je TUSD zullen leveren. Alle brokers zijn persoonlijk door ons getest, en wij werken al een lange tijd met ze samen.

Ook hebben wij bij alle bedrijven minimaal 1 transactie gedaan om te kijken of ze echt leveren. Het is goed mogelijk dat jij Binance beter bij jezelf vindt passen dan Bitcoin Meester. Dat kan komen door een beter aanbod, andere handelskosten of gewoon een persoonlijk gevoel. Onthoud goed dat je je niet bij 1 broker hoeft aan te melden. Meld je gerust aan bij meerdere brokers om te testen of de broker goed bij jou past.

Waar kan ik TrueUSD kopen met iDEAL?
Hoe TrueUSD kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe TUSD bewaren in TrueUSD wallet?
Voordelen TrueUSD kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om TrueUSD te kopen

Hoe TrueUSD kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

TrueUSD kopen is tegenwoordig niet zo moeilijk meer met al de brokers op de markt. Alle brokers die wij tonen (m.u.v. Binance) zijn zo ontwikkeld dat het eenvoudig is om TrueUSD met iDEAL te kopen. Alle brokers hebben namelijk als doel om het voor iedereen makkelijk te maken om te investeren in de wereld van cryptovaluta. Net als bij een webshop, heb je geen technische kennis (meer) nodig om een succesvolle aankoop te doen. Wij zeiden met uitzondering van Binance, omdat dit de enige echt exchange is. Het is hier wat ingewikkelder om een aankoop te doen, maar je bent wel vele malen goedkoper uit.

Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over TUSD-munten bij Bitcoin Meester.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een TrueUSD kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 TUSD.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter TrueUSD (TUSD)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je TrueUSD gekocht

Hoe TUSD bewaren in TrueUSD wallet?

Organisaties zoals Bitcoin Meester en Binance bestaat om het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Ze hebben het nu zelfs zo makkelijk gemaakt dat ze een wallet aanbieden voor alle munten die verkrijgbaar zijn via het platform. Je ontvangt dus een eigen TrueUSD wallet. Voorheen moest je speciale software installeren op je computer om TUSD te beheren en zelfs de gehele blockchain downloaden. Dankzij dit soort bedrijven zie je dat de wereld van cryptocurrency steeds volwassener wordt.

Met de TrueUSD wallet van o.a. Bitcoin Meester is het zelfs mogelijk om al je TUSD munten te beheren. Storten, ontvangen en versturen, het kan allemaal. Dit maakt het wel erg makkelijk om te investeren in TUSD.

Veiligheid is bij TrueUSD kopen erg belangrijk

De TrueUSD waarde is uit te drukken in euro en dollar, dus het is geld waard. Iets wat geld waard is, is erg aantrekkelijk voor criminelen. Er zijn dan ook een hoop criminelen en hackers die op jouw tegoeden uit zijn. Ze worden steeds slimmer, dus we moeten goed op onze hoeden zijn.

Het komt regelmatig voor dat accounts gehacked worden en hier kan geen enkele broker iets aan doen. De veiligheid van je account ligt bij jezelf en niet bij bijvoorbeeld Bitcoin Meester. Ons advies is om de volgende veiligheidsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik geen e-mailadres dat bekend is bij hackers
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Bitcoin Meester
 3. Genereer altijd een sterk en uniek wachtwoord
 4. Schakel na registratie altijd 2 factor authenticatie in. Gebruik hiervoor de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker.
 6. Geef nooit je wachtwoord aan iemand.

Als je je bij meerdere brokers registreert dan moet je opnieuw de stappen doorlopen. Eigenlijk moet je dit altijd toepassen bij bedrijven waar je tegoeden hebt staan. Als je het moeilijk maakt voor een crimineel dan gaan ze vaak over naar iemand anders. Ze proberen op grote schaal makkelijke prooien te vinden. Wanneer een crimineel toegang heeft tot je wallet dan hij alles stelen en daar kan je niets meer aan doen.

Als je veel hebt geïnvesteerd in bijvoorbeeld TrueUSD dan kan je kiezen voor een wallet in eigen beheer. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano X)
 • Een paper wallet

Bij een wallet in eigen beheer, beheer je zelf de private keys (de sleutel tot je wallet), maar hier draag je zelf ook de verantwoordelijkheid voor. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Bitcoin Meester gehacked kan worden. In veel gevallen verlies je dan ook alles. Houd alleen geld om te handelen bij een broker, en stuur de rest naar je eigen wallet.

Voordelen TrueUSD kopen bij Bitcoin Meester

 1. Meer dan 200 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Verhoog VIP Status en krijg tot 1,75% korting
 3. Uitermate voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op TrueUSD op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice

Exchange kiezen om TrueUSD te kopen

Ben je nieuw in de wereld van cryptocurrency? Dan word je waarschijnlijk bedolven onder informatie en keuzes. Het kiezen je (eerste) broker is niet makkelijk. Iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken is dat je een verkeerde beslissing neemt. Alle TrueUSD exchanges die wij geplaatst hebben zijn namelijk grote bedrijven met een goede reputatie. Ze staan ingeschreven in het Nederlandse handelsregister en de eigenaren zijn met naam en toenaam bekend.

Het is zelfs zo dat als je geen KvK nummer hebt dat je geen iDEAL mag aanbieden. Binance heeft bijvoorbeeld geen iDEAL mogelijkheid, en is niet in Nederland gevestigd.

Welke TrueUSD exchange is de beste?

Alle brokers en exchanges doen hun best om de beste te zijn, en hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Ze zijn allemaal goed, maar hoeven niet per se de beste voor jou te zijn. Geef jij bijvoorbeeld meer om een groot aanbod en vind je het niet erg dat ze wat duurder zijn? Dan kan de ene broker beter bij jou passen dan de andere. Uiteraard zitten er wel verschillen tussen alle brokers, zo zien de interface er anders uit, werkt het anders, rekent iedereen andere handelskosten of andere kosten en verschilt het assortiment sterk. Ze zullen allemaal TrueUSD leveren. Zo is de ene broker erg goedkoop en interessant voor daytraden. Terwijl de andere broker duur is, maar een heel groot aanbod heeft. Wij adviseren om de broker te kiezen op basis van de eisen die je zelf stelt. Dit zijn bijvoorbeeld eisen van mensen:

 • Goedkoop TrueUSD kopen, dus lage fees
 • Groot assortiment aan crypto
 • 24/7 klantenservice
 • Extra tools om analyses uit te voeren

Dit zijn de veelvoorkomende eisen die handelaren hebben, maar jij kan natuurlijk andere eisen hebben. Neem je tijd om een broker goed te onderzoeken en registreer een account.

Wat kan ik nog meer naast TrueUSD kopen?

De eerste stap is natuurlijk TrueUSD kopen met iDEAL of Bancontact. Maar je kan meer bij een broker als Bitcoin Meester. Het systeem is zo ontworpen dat je hier daadwerkelijk kan handelen in crypto en kan je vervolgens ook weer TrueUSD verkopen. De truc is om laag in te kopen en dit op een hogere prijs te verkopen. Het verschil is je winst en kan je weer in een andere munt stoppen of uit laten betalen in euro op je bankrekening.

Met de TrueUSD wallet kun je eenvoudig je TUSD-munten beheren. Denk hierbij aan storten, ontvangen en versturen van TUSD-munten.

Plaats een reactie