Orbs kopen met iDEAL

Orbs (ORBS) kopen met iDEAL

Waar kan ik Orbs kopen met iDEAL?

Eenvoudig Orbs met iDEAL kopen bij onderstaande ORBS brokers/exchanges. Kies uit alle Orbs brokers:

BrokerOmschrijving
Orbs met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester200+ munten, eenvoudig voor beginners, geen wallet software nodig en support in het Nederlands
Ontvang jaarlijks 3% rente over je stablecoins
Bezoek

In het overzicht hebben wij een bepaalde volgorde aangehouden, waarbij de nummer 1 gebaseerd is op basis van eerlijke handelskosten, de betrouwbaarheid van het platform en de ervaringen van handelaren. In dit geval is dat Bitcoin Meester en is dit naar ons mening de beste Orbs exchange van Nederland. Als je Orbs kopen wilt dan kan je bij Bitcoin Meester gemakkelijk afrekenen met iDEAL en hebben zij een goede reputatie in Nederland. Het feit dat Bitcoin Meester in ons lijstje op nummer 1 staat, betekent natuurlijk niet dat dit de beste Orbs exchange voor jou is. Dit is een persoonlijke keuze en heeft te maken met welke eisen je stelt voor een broker/exchange. Om een weloverwogen keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Is het (voor jou) makkelijk om ORBS te kopen, en niet geheel onbelangrijk, ook weer te verkopen?
 • Hoe hoog zijn de handelskosten en zijn de handelskosten transparant en inzichtelijk? Met andere woorden: Kan je hier hier goedkoop Orbs kopen?
 • Is het aanbod aan cryptocurrency groot genoeg om mijn portfolio samen te stellen?
 • Hoe snel reageert de klantenservice op mijn vragen? Word ik goed geholpen wanneer ik een vraag stel?

Je kunt er in ieder geval uitgaan dat bovenstaande brokers en exchanges betrouwbaar zijn. Wij hebben alle getoonde brokers getest en met iedere broker contact gehad. Ook hebben wij bij alle bedrijven minimaal 1 transactie verricht om te kijken of ze echt betrouwbaar zijn. Het is goed mogelijk dat jij beter bij jezelf vindt passen dan Bitcoin Meester. Dat kan komen door het assortiment of de handelskosten die de broker rekent en kan beter bij jouw doelen passen. Houd in je achterhoofd dat je niet gelimiteerd bent tot 1 broker. Veel handelaren hebben zich aangemeld bij meerdere brokers en exchanges om hun portfolio te vergroten. Daarbij kun je ook bekijken welke interface het beste voor jou werkt.

Waar kan ik Orbs kopen met iDEAL?
Hoe Orbs kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?
Hoe ORBS bewaren in Orbs wallet?
Voordelen Orbs kopen bij Bitcoin Meester
Exchange kiezen om Orbs te kopen

Hoe Orbs kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester?

Laten we eerlijk zijn. Vrijwel alle brokers en exchanges (met uitzonder van Binance) is zo ingericht dat het eenvoudig is om Orbs met iDEAL te kopen. Het doel van een broker is namelijk om het zo makkelijk mogelijk te maken voor beginnende investeerders om cryptocurrency te kopen. Zonder enige technische kennis moet het zelfs lukken om in te stappen in de wereld van cryptovaluta. Alleen bij Binance is het niet mogelijk om direct ORBS met iDEAL te kopen. Hier is meer technische kennis voor nodig. Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld hoe je kunt beschikken over ORBS-munten bij Bitcoin Meester.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Orbs kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 ORBS.

 1. Ga naar de exchange BitcoinMeester
 2. Klik op Open een Account en open een gratis rekening
 3. Verifieer je gegevens
 4. Klik op Euro’s storten en betaal met iDEAL
 5. Klik op Kopen achter Orbs (ORBS)
 6. Geef aan hoeveel je wilt kopen
 7. Na aankoop heb je Orbs gekocht

Hoe ORBS bewaren in Orbs wallet?

Bedrijven zoals Bitcoin Meester en zijn er voor om ons van gemak te voorzien. Zo maken zij het mogelijk om de gekochte munten direct in een Orbs wallet te bewaren. Normaliter heb je hiervoor speciale software nodig, maar bij bovenstaande brokers wordt voor iedere munt een unieke Orbs wallet gegenereerd. Deze wallet komt inclusief je eigen ORBS wallet adres. Het is dus niet meer nodig om zelf wallet software te installeren op je computer. Met de Orbs wallet van o.a. Bitcoin Meester is het zelfs mogelijk om al je ORBS munten te beheren. Storten, ontvangen en versturen, het is allemaal mogelijk. Dit maakt het wel erg makkelijk om te investeren in ORBS.

Veiligheid is bij Orbs kopen erg belangrijk

De waarde van Orbs is uit te drukken in euro’s, waardoor het erg interessant is voor criminelen om hier misbruik van te maken. Criminelen en hackers worden steeds sluwer en gebruiken slimme trucjes om je om de tuin te leiden. Het komt regelmatig voor dat accounts gehacked worden en hier kan geen enkele broker iets aan doen. De veiligheid van je account ligt bij jezelf en niet bij bijvoorbeeld Bitcoin Meester. Ons advies is om de volgende veiligheidsmaatregelen te nemen:

 1. Gebruik geen e-mailadres dat bekend is bij hackers
 2. Gebruik het liefst een e-mailadres dat je nog nooit online hebt gebruikt. Bij Gmail kun je puntjes in het e-mailadres plaatsen om het uniek te maken, bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com is hetzelfde als voor.beeld@gmail.com. Met een punt wordt het een uniek adres voor Bitcoin Meester
 3. Genereer altijd een sterk en uniek wachtwoord
 4. Schakel na registratie altijd 2 factor authenticatie in. Gebruik hiervoor de app Google Authenticator.
 5. Laat nooit veel geld staan bij een exchange/broker.
 6. Geef nooit je wachtwoord aan iemand.

Doorloop altijd deze zes stappen wanneer je een account registreert. Een hacker of crimineel zoekt over het algemeen naar makkelijke prooien of grote klappers. Als je het ze moeilijk maakt dan ben je niet interessant genoeg en zullen ze verder gaan naar de volgende. Mocht een hacker toegang krijgen tot je account en jouw Orbs coins versturen naar hun eigen wallet dan kan je hier niets meer aan doen. Als je (voor jou) veel heb geïnvesteerd in een bepaalde currency dan raden wij aan om je ORBS-munten in eigen beheer te bewaren. Dit kan door gebruik te maken van één van de volgende wallets:

 • Een desktop wallet (Exodus)
 • Een hardware wallet (Ledger Nano S)
 • Een paper wallet

Bij een wallet in eigen beheer, beheer je zelf de private keys (de sleutel tot je wallet) en ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid daarvan. Houd ook altijd rekening mee met het scenario dat Bitcoin Meester gehacked kan worden. Vaak ben je dan ook je cryptocurrency kwijt.

Voordelen Orbs kopen bij Bitcoin Meester

 1. Meer dan 170 munten tegen een concurrerende prijs
 2. Verhoog VIP Status en krijg tot 1,75% korting
 3. Uitermate voor beginnende crypto handelaren
 4. Geen software nodig op Orbs op te slaan of te beheren
 5. Snelle Nederlandse klantenservice

Exchange kiezen om Orbs te kopen

Zeker als je nieuw bent in de wereld van crypto dan is het kiezen van een Orbs exchange niet gemakkelijk. Je krijgt veel informatie in een korte tijd en er is simpelweg heel erg veel keuze. Er zijn een aantal zaken waar je je in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. Alle Orbs exchanges die getoond worden op deze website zijn officiële Nederlandse bedrijven en staan ingeschreven in ons handelsregister. Dat betekent dat alle bedrijven bij de Kamer van Koophandel zijn aangemeld en al hun gegevens hebben gedeeld met deze instelling. Het mooie hiervan is, is dat dit register openbaar is en dat iedereen een groot gedeelte van de gegevens kan inzien. Zo kun je de namen van de bestuurders opvragen en andere persoonlijke informatie inzien. Geen enkele bestuurder haalt het dan ook in zijn hoofd om de boel te gaan bedriegen. Het is ook alleen mogelijk om Orbs met iDEAL aan te bieden als je een KvK inschrijving hebt. Alleen Binance heeft geen KvK-nummer, omdat zij op Malta zijn gevestigd.

Welke Orbs exchange is de beste?

Alle brokers en exchanges doen hun best om zoveel mogelijk klanten te winnen en hebben allen hun eigen voor- en nadelen. Er is dus geen beste Orbs exchange. Het is dan ook niet mogelijk om de verkeerde broker te kiezen, aangezien alle getoonde bedrijven leveren wat zij beloven: ORBS coins. Uiteraard zitten er wel verschillen tussen alle brokers, zo zien de interface er anders uit, werkt het anders, rekent iedereen andere handelskosten of andere kosten en verschilt het assortiment sterk. Zo is de ene broker erg goedkoop en interessant voor daytraden. Terwijl de andere broker duur is, maar een heel groot aanbod heeft. Wij adviseren om de broker te kiezen op basis van de eisen die je zelf stelt. Eisen kunnen zijn:

 • Goedkoop Orbs kopen, dus lage handelskosten
 • Groot aanbod aan verschillende cryptovaluta
 • 24/7 antwoord op al je vragen
 • Extra instrumenten om analyses uit te voeren

Dit zijn de veelvoorkomende eisen die handelaren hebben, maar jij kan natuurlijk andere eisen hebben. Bekijk rustig alle broker websites en kijk zelf welk bedrijf het beste bij jou past.

Wat kan ik nog meer naast Orbs kopen?

De eerste stap van investeren is het kopen van Orbs. Maar je kunt natuurlijk veel meer bij een broker zoals Bitcoin Meester. Het platform is zo ingericht dat je hier kan handelen en een portfolio kan opbouwen. Zo is het na aankoop ook mogelijk om Orbs te verkopen. Na verkoop wordt het tegoed bijgeschreven in je account. Het principe achter succesvol handelen is om Orbs laag te kopen en tegen een hoge prijs te verkopen. Het verschil kun je in je eigen zak steken en is je winst. Dit kun je eenvoudig weer laten uitbetalen in euro’s en storten op je bankrekening. Met de Orbs wallet kun je eenvoudig je ORBS-munten beheren. Denk hierbij aan storten, ontvangen en versturen van ORBS-munten.

Een reactie plaatsen