Ambrosus kopen met iDEAL

Ambrosus (AMB) kopen met iDEAL

Waar kan ik Ambrosus kopen met iDEAL?

Ambrosus (AMB) met iDEAL kopen kan eenvoudig bij Nederlandse exchanges. Zie onderstaande lijst voor alle Ambrosus exchanges van Nederland.

Broker Omschrijving  
Ambrosus met iDEAL kopen bij Bitcoin Meester 200+ munten, eenvoudig voor beginners, crypto staking en NL support Bezoek
Ambrosus met iDEAL kopen bij Coinmerce 350+ munten, iOS en Android app, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support Bezoek
Ambrosus met iDEAL kopen bij Bitqist 350+ munten, perfect voor beginners, geen wallet software nodig en Nederlands support
2 maanden 25% korting op fees
Bezoek
Ambrosus met iDEAL kopen bij Bybit 250+ munten, zeer lage fees, iOS en Android app, kennis vereist voor beginners en geen wallet software nodig. Let op: internationale exchange, eerst Bitcoin kopen met iDEAL. Bezoek

Uiteraard betekent dit niet dat Coinmerce de beste AMB exchange is van Nederland. Alle bovenstaande exchanges zijn betrouwbaar en hebben hun eigen voor- en nadelen. De volgorde van bovenstaande brokers en exchanges is bepaald door een combinatie van de volgende factoren:

 • Gemak, is het eenvoudig om voor de beginnende investeerder hier AMB te kopen?
 • Prijzen, kun je hier tegen lage fees en eerlijke prijzen goedkoop Ambrosus kopen?
 • Aanbod, is het assortiment groot genoeg om veel (populaire) munten te kopen?
 • Klantenservice, word je voldoende geholpen bij aankoop, verkoop en aftersales?

Het kan zo zijn dat een andere exchange beter past bij jouw doelstellingen en eisen. Neem gerust een kijkje bij de overige exchanges om een weloverwogen keuze te maken. Ook is het mogelijk om meerdere exchanges te combineren, zeker als de munten die jij graag wilt verspreid zijn over meerdere brokers.

Waar kan ik Ambrosus kopen met iDEAL?
Hoe Ambrosus kopen met iDEAL bij Coinmerce?
Hoe AMB opslaan in Ambrosus wallet?
Voordelen Ambrosus kopen bij Coinmerce
Exchange kiezen om Ambrosus te kopen

Hoe Ambrosus kopen met iDEAL bij Coinmerce?

Zoals je kunt zien staat Coinmerce bovenaan de lijst met exchanges. Dit is omdat je hier gemakkelijk én goedkoop Ambrosus kunt kopen. Door onderstaande handelingen uit te voeren kun je eenvoudig beschikken over AMB munten.

Tip: Wist je dat je slechts een klein gedeelte van een Ambrosus kunt kopen? Bijvoorbeeld 0.1 AMB.

 1. Ga naar de exchange Coinmerce
 2. Klik op Download en kies voor de iOS app, Android app of de WebApp
 3. Selecteer Ambrosus (AMB), geef de hoeveelheid op en klik op Kopen
 4. Registreer een account en voer je (echte) gegevens in
 5. Verifieer je gegevens, zoals je e-mailadres, bankrekening en eventueel je identiteit
 6. Na aankoop heb je Ambrosus gekocht

Hoe AMB opslaan in Ambrosus wallet?

Als je gebruikmaakt van Coinmerce heb je geen externe wallet nodig. Alle munten kunnen opgeslagen worden op de systemen van deze partij, zo ook Ambrosus. Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten cold storage, dat houdt in dat de cryptovaluta niet op systemen worden opgeslagen die toegang hebben tot het internet. Let wel op, niet alle brokers bieden de ondersteuning om ook cryptovaluta op te slaan en bij sommige brokers heb je eigen wallet software nodig.

Veiligheid voorop

Schakel altijd tweestapsverificatie in voor al je accounts waar je cryptovaluta hebt staan. Dit maakt het moeilijker voor hackers om je account binnen te dringen. Hoewel Coinmerce zegt dat haar systemen veilig zijn en dat zij juiste beveiligingsmaatregelingen hebben genomen, raden wij iedereen aan om je AMB in eigen beheer te houden. Dit kan door middel van een desktop wallet of een hardware wallet. Een bekende en veelgebruikte hardware wallet is de Ledger Nano S. Door je munten in eigen beheer te houden ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je munten en ben je bij een hack van een broker niet alles kwijt.

Voordelen Ambrosus kopen bij Coinmerce

 1. Assortiment van 70+ cryptomunten voor een eerlijke prijs
 2. Traden vanaf iedere locatie met de Apple iOS en Android app
 3. Geschikt voor onervaren en beginnende handelaren
 4. Wallet software is verleden tijd om Ambrosus op te slaan of te beheren, dit wordt allemaal geregeld in de app
 5. Nederlandse support beantwoord al je vragen
 6. Crypto betaalverzoeken versturen, zoals je gewend bent met een Tikkie

Exchange om Ambrosus te kopen

Er zijn altijd wel verschillende plekken waar je Ambrosus kunt kopen, maar hoe maak jij de juiste keuze? Allereerst zijn alle getoonde AMB exchanges en brokers op deze pagina betrouwbare Nederlandse partijen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Alle gegevens zijn inzichtelijk in het handelsregister en kan door iedereen opgevraagd worden. Doordat deze brokers zich gevestigd hebben in Nederland is het hier mogelijk om gemakkelijk met iDEAL te betalen. Naast deze betaalmethode zijn vaak ook andere betaalmethodes mogelijk als: bankoverschrijving en Bancontact.

De brokers Coinmerce en Bybit onderscheiden zich op verschillende vlakken, maar concurreren sterk met elkaar. Zo proberen ze allemaal op één of meerdere punten uit te blinken.

Welke Ambrosus exchange is de beste?

Alle getoonde Ambrosus exchanges zijn goed, maar je moet goed kijken wat jouw wensen en eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk Ambrosus kopen, kies dan de broker met de laagste kosten/fees. Wil je snelle reactie en veel hulp bij je aankoop van AMB, kies dan de broker met de beste klantenservice. Wil je zoveel mogelijk keuze, kies dan de broker met het grootste assortiment.

Wat kan ik nog meer naast Ambrosus kopen?

Naast AMB kopen, kun je uiteraard ook weer je Ambrosus verkopen tegen euro’s. Deze euro’s kun je weer uit laten betalen op je bankrekening. Ook kan je, als je al beschikt over cryptovaluta, munten storten in je account of juist eraf halen om te bewaren in eigen beheer.

Plaats een reactie